29 / 04 / 2024

Enerji Verimliliği Proje Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri verildi!

Enerji Verimliliği Proje Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri verildi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü tarafından, Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK işbirliğinde, ortaöğretim ve lise öğrencilerine yönelik düzenlenen resim, öykü ve proje yarışmalarında dereceye girenler ödüllerini aldı




Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "Enerji Verimliliği Proje Yarışması" kapsamında dereceye giren projelerin sahiplerine ödüllerini verdi.


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü tarafından, Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK işbirliğinde, orta öğretim ve lise öğrencilerine yönelik düzenlenen resim, öykü ve proje yarışmalarında dereceye giren proje sahipleri, Bakan Avcı'nın katılımıyla düzenlenen gala yemeğinde ödüllerini aldı.


Avcı, enerji verimliliği konusunda bilinçli nesiller yetiştirmek adına düzenlenen yarışmada dereceye giren proje sahiplerine ödüllerini verirken yaptığı kısa değerlendirmede, öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.


Bakan Avcı etkinlik sonunda gazetecilerin dersanelerle ilgili sürece ilişkin sorusuna ise "Enerji verimliliğine olan ilginizden dolayı teşekkür ediyor, hepinizin çalışan gazeteciler gününü kutluyorum" yanıtını verdi.


AA


Geri Dön