05 / 05 / 2024

Enflasyon lobisinden vadeli oyunu!

Enflasyon lobisinden vadeli oyunu!

Yüksek enflasyon son dönemde vatandaşın belini bükmeye devam ediyor. Günümüz şartlarında yaşanan enflasyon lobisi, değer kaybeden paranın daha da dibe vurmasını görmezden geliyor. Sosyal medya platformu X'de enflasyon lobisi konusu ve vatandaşlardan gelen yorumlar yer aldı.



Enflasyon lobisinden vadeli oyunu!

Tunç Şatıroğlu @TuncSatiroglu https://twitter.com/tuncsatiroglu/status/***********13509840?s=48&t=eeuo5ArT1FJEKoWrjYN-ew Sosyal medya platformu X'de yaptığı yorumda şöyle bir tespitte bublundu; Şatıroğlu; "Enflasyon lobisi paranın durduğu yerde değer kaybettiği gerçeğinin üzerini örtmeye çalışıyor. Örneğin şu kadar parayı faize yatırırsanız ayda şu kadar faiz alırsınız diyerek sadece alınan faizi öne çıkartıyor ama ana paranın değer kaybını yok sayıyor." dedi. 

Tunç Şatıroğlu @TuncSatiroglu @TuncSatiroglu yaptığı yorum ve gelen cevaplar...


Comandante.ank @AnkComandante

Enflasyon lobisinden vadeli oyunu!

Öyle yapmazlarsa milleti parayı faize koymaya ikna edemezler. Bugün parasını yüzde 45 lik mevduat faizine koyacak tip ya matematik bilmiyordur ya kendi alışverişini kendi yapmıyordur. Net.


ferdi yüksel @yerkenderya

Enflasyon lobisinden vadeli oyunu!

Peki ana paramızı basıl koruyalım hocam dolar altın alıyoruz erimiyor mu


Cavit @Cavit_ce

Enflasyon lobisinden vadeli oyunu!

Tunç Hoca aylık faiz geliriyle her ay düzenli yatırım yapma hakkında düşünceleriniz nedir merak ettim.

2024 yılının ilk işlem gününde dolar ve euro zirve yaptı! 2 Ocak 2024 döviz kurları

İstanbul'un enflasyonu belli oldu! Yıllık enflasyon yüzde 74,88 oldu!

Ocak 2024 kira artış oranı için geri sayım başladı! Yeni yılın ilk zam oranı bu tarihte belli olacak!

Şimdi sırada emekli maaş zammı var! Emekli maaşı ne kadar olacak?

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön