28 / 04 / 2024

Enver Demirel: 2013 senesi Etimesgut için atılım yılı oldu!

Enver Demirel: 2013 senesi Etimesgut için atılım yılı oldu!

2013 yılını değerlendiren Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, "2013 yılı hizmet ve yatırımlarımızla ilçemiz için atılım yılı oldu. 6 büyük tesisimizle 50 parkımızı tamamlayarak hizmete açtık...



2013 yılını değerlendiren Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, "2013 yılı hizmet ve yatırımlarımızla ilçemiz için atılım yılı oldu. 6 büyük tesisimizle 50 parkımızı tamamlayarak hizmete açtık. Halkımızın yaşam kalitesini yükseltecek birçok sosyal ve kültürel proje gerçekleştirdik. Türkiye'nin en hızlı büyüyen ve gelişen ilçesi Etimesgut'ta yapacak daha çok işimiz var. Hedefimiz; her yönüyle modern, yaşam kalitesi daha yüksek, kültür ve sanat şehri Etimesgut'tur" dedi. 


'BAŞARI ÇITASINI YÜKSELTECEĞİZ' 


Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, 2013 yılının belediye hizmetleri açısından çok verimli geçtiğini belirterek, 2014 yılında başarı çıtasını daha da yükselteceklerini söyledi. 


2013 yılını değerlendiren Başkan Demirel, 2009 yılında ortaya koydukları hedefleri bir bir gerçekleştirdiklerini vurguladı. Demirel, sözlerini şöyle sürdürdü: "2010 yılında borçlarımızı ödeyerek belediyemizi yeniden yatırım yapabilir duruma getirdik. 2011 yılı temel atma yılı oldu. Birçok tesisimizin temelini attık, birçok hizmetimizi başlattık. 


2012 yılında 6 büyük tesisimizi tamamlayarak hizmete açtık. 2013 yılı ise tam anlamıyla bir atılım yılı oldu. 6 büyük tesisimizi daha hemşehrilerimizin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadık. 19 Mayıs'ta içerisinde 3800 kişilik amfi salon, 10000 kişilik yemekli toplantı salonu ve 750 kişilik konferans salonunun yer aldığı Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi'ni hizmete sunduk. 2 Haziran'da 27 bin metrekare alan üzerine yaptığımız ve bünyesinde birçok sosyal kültürel donatıyı barındıran Ziya Gökalp Sosyal Tesisleri ile Aile Akademimizin açılış kurdelasını kestik. 


Eylül ayında Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivalimizin 10.'sunu gerçekleştirdik. Yine 28 Eylül tarihinde toplu açılış programı düzenleyerek 3 tesisimizi ve 40 parkımızı daha hizmete açtık. Açılışını yaptığımız tesislerimizden Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi, 2013 yılında başkentimizde hizmete açılan en büyük yatırımlardan birisidir. Merkezimizde havuz, hamamlar, oyun alanları, spor alanları ve eğitim alanlarını hizmet veriyor. Aynı gün Emekli Konağımız ile Zübeyde Hanım Kreş ve Gündüz Bakımevimizi hizmete açtık. Açtığımız tüm bu tesislere baktığımızda toplumun tüm kesimlerine hitap eden, 7'den 70 herkesin yaşam kalitesini artıracak yatırımlar olduğunu görüyoruz". 


YATIRIMLAR DEVAM EDECEK 


Başkan Demirel, tüm bu hizmet ve yatırımları gayrimenkul satışı yapmadan, mevcut imkanlarla yaptıklarının altını çizerek, yatırım zincirinin önümüzdeki süreçte de devam edeceğini ifade etti. Etimesgut'un, Türkiye'nin en hızlı büyüyen ve gelişin ilçesi olduğunu hatırlatan Demirel, "İlçemizi 5 yılda taşra görünümünden kurtarıp başkentin en modern, en yaşanabilir ilçeleri arasına başa geçirdik." diye konuştu. 


Haber Vaktim


Geri Dön