Yeni Projeler

Envoy Beykoz'un ilk etabı Envoy Vadi yakında satışta! Yeni proje!

10 yılı aşan gayrimenkul tecrübesiyle dikkatleri çeken Envoy Gayrimenkul, Beykoz projesinin ilk etabı olan Envoy Vadi'yi yakında satışa sunuyor. İşte proje ile ilgili detaylar... 

Envoy Gayrimenkul, gayrimenkulde 10 seneyi aşan tecrübesiyle dikkatleri çekiyor. Şirket şimdi, Beykoz'da 4 yeni proje için düğmeye bastı. 

Envoy Beykoz projesi, 4 etap halinde İstanbul Beykoz'da hayata geçiriliyor. Projede Envoy Vadi, Envoy Orman, Envoy Boğaz ve Envoy Koru etapları bulunuyor. Envoy Beykoz'da toplam 300 adet konut yer alıyor. Envoy Vadi etabında satışlar çok yakında başlayacak. 

BOĞAZ VE ORMAN MANZARALI YAŞAM

Envoy Beykoz projesi, yaklaşık 200 bin metrekarelik bir arazide hayata geçiriliyor. 4 etaptan oluşan projede, inşaatlara Haziran ayında başlanması ve tüm inşaatların 36 ay içinde tamamlanması planlanıyor. 

Envoy Vadi, 65 bin metrekarelik alanda yükseliyor. Az katlı ve güvenli yatay mimari anlayışıyla inşa edilen projede 80 adet konut bulunuyor. 

Envoy Vadi'de 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 4.5+1 konut tipleri yer alıyor. Simpleks, dubleks ve triplekslerden meydana gelen konutlar, akıllı ev teknolojisine sahip. Konutlar modern yaşamı en estetik ve konforlu şekilde tasarlandı. 

Envoy Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Envoy Vadi projesinde, doğanın içinde, yüksek sosyo-kültürel yapıya sahip bir çevrede, kesintisiz Boğaz ve orman manzarasına sahip bir yaşamın kapıları aralanıyor. 

DEV SOSYAL ALANLAR

Envoy Beykoz'da, depo, teras, müştemilatları olan ve kendine ait özellikli bahçe kullanım alanlarına sahip dairelere yer veriliyor. Ayrıca 2+1 ve 3+1 konutlar için 2 araçlık tahsisli kapalı otopark alanı, 4+1, 4,5+1 ve 5+1 konutlar için 3 araçlık kapalı otopark alanı bulunuyor. 

Ayrıca projede Envoy Orman Park ismiyle bir sosyal alanda yer alıyor. Envoy Orman Park'ta yürüyüş ve bisiklet parkuru, basketbol ve voleybol sahası, macera parkı, çocuk oyun alanları, 2 bin kişilik amfi tiyatro, restoranlar, sergi alanları gibi birçok farklı sosyal donatı alanına yer veriliyor. 

Tüm yaş grupları için özel olarak tasarlanacak birçok workshop/atölyenin yanı sıra, boğaz manzarasında ve doğa çerisinde yoga, nefes ve sanat etkinliklerinin de yapılabileceği alanların bulunduğu Envoy Orman Park'ta, ferah meydanlar, seçkin restoran ve kafeler, kültür-sanat ve performans merkezleri, alternatif spor alanları, deniz bağlantısı ile huzur dolu bir yaşam sunuluyor. 

Envoy Orman Park, 40 bin metrekarelik alanda 780 tane çam ağacının ortasında konumlanıyor. 

Web: https://www.envoygy.com/

Tel: 444 4 538 

İş GYO'dan Ömerli ve Balmumcu'ya 2 yeni proje geliyor!

Ankara Kasr-ı Han Konakları lansmana özel yüzde 25 peşinat 48 ay vade avantajıyla satışta! Yeni proje!

Aderan Global'den Antalya'ya 26 konutluk yeni proje! Palma Residence için start verildi!