29 / 04 / 2024

Enza Home, Enza Home Book projesini hayata geçirdi!

Enza Home, Enza Home Book projesini hayata geçirdi!

Enza Home, Ulaşılabilir Tasarım ve Ev Dekorasyon Rehberliği sunan Enza Home Book projesini hayata geçirdi. Proje 1 Milyon adet basılarak Türkiye genelinde evlere ücretsiz ulaştırılacak ve dijital platformlarda yer alacak.



1 Milyon adet basılarak Türkiye genelinde evlere ücretsiz ulaştırılacak ve dijital platformlarda yer alacak Enza Home Book, Yataş tarafından İstanbul Four Seasons Hotel'de basın toplantısında tanıtıldı.


Enza Home'un kuruluşu ve büyümesine ilişkin bilgiler veren Yataş Grup Genel Müdürü Nuri Öztaşkın, "Enza Home, sadece bir mobilya markası değil, bir ev için beyaz eşya haricindeki neredeyse tüm eşyalarını bünyesinde bulunduran bir marka. Enza'nın mobilya, yatak, ev tekstili portföyüne bu yıl halı ve aydınlatma koleksiyonunu ekledik. Müşterilerimizden çok büyük bir beğeni alıyoruz ki son 4 yılda sektörün en çok büyüyen markalarından biri olduk." dedi.


Öztaşkın, müşterilerinin evlerini daha güzel dekore etmeleri için Enza Home Book projesini geliştirdiklerini, hem yurt içinde hem yurt dışında beğeni göreceğini düşündüğünü söyledi. 


Öztaşkın, cirolardan daha ziyade, çözüm ortağı olmaya çalıştıklarını belirtti.


Mimarlık, moda, tasarım danışmanlığı konularında başarılı çalışmalara imza atmış 9 stil sahibi ismi bir araya getirip Mayıs 2015'te iş birliği yapan Enza Home, her bir tasarımcıdan Enza 2016 koleksiyon ürünleri için mekan tasarlamalarını istedi.  Bu mekanlar fotoğraflanarak tasarımcıların dekorasyon önerileriyle Enza Home Book kataloğu hazırlandı. 


1 milyon adet basılan Enza Home Book, Türkiye genelinde evlere ücretsiz olarak ulaştırılarak, dekorasyonseverlere yaşam alanlarında ihtiyaç duydukları konfor ve şıklığı bir araya getiren öneri kitabı olacak.


Yataş Grup Pazarlama Direktörü Nevzat Yıldız ise çalışmalara 2015 yılı mayıs ayında başladıklarını, yaratıcı ve eğlenceli bir uygulama ile projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.


Yıldız, "Enza Home Book, ev dekorasyon rehberliği marka stratejisi adımlarımızdan birisi. Enza ürünlerinin modern ve ulaşılabilir tasarımları yanında tüketiciye evlerini dekore ederken fikir de vermesini hedefledik. Projenin hazırlık aşamasında kullanıcılarına dekorasyona dair kolayca uygulanabilecek, yenilikçi fikirler vermesi amacıyla kura ile seçtiğimiz Enza Home ürünleri, 9 özel konuğa kendi vizyonları ışığında stilize mekanlar tasarlamaları için verildi." diye konuştu.


Yıldız, Enza Home Book projesini yepyeni konular ve farklı dekorasyon hizmetleri ile gelecek yıllarda da çok daha büyütmek istediklerini söyledi.


Enza Home Book projesinde, Alaim-i Sema ve Spaceworks Danışmanlık Kurucusu Mimar ve Tasarım Danışmanı Aslıhan Ekitmen, Moda Tasarımcısı Burçe Bekrek, Manifesto İletişim Kreatif Direktörü Füsun Altıner, Fikr-i GG Marka ve Mekan İletişimi Tasarım Danışmanı Göktuğ Güngör, Edda İstanbul Mimar & İç Mimarı Eda Güney, İTÜ Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülname Turan, 1217 Design Mimarı Hale Şener, EscapeFromSofa Tasarım Direktörü Mahmut Kefeli ve KRN Mimarlık CEO'su Sinan Kuran yer aldı.


2016 trend ve dekorasyon önerilerinin de bulunduğu Enza Home Book'un ilk baskısı, nisan ayında Enza Home mağazalarının bulunduğu şehirlerde ücretsiz olarak evlerin kapılara dağıtılacak. Ayrıca Enza Home Book'a dijital platformlardan da erişilebilecek.



AA




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Enza Home, mimarlık, moda ve tasarım danışmanlığı konularında başarılı çalışmalara imza atan 9 stil sahibi ismin önerileriyle, 'Ulaşılabilir Tasarım ve Ev Dekorasyon Rehberliği' sunan 'Enza Home Book' projesini hayata geçirdi


'Enza Home Book', 1 milyon adet basılarak Türkiye genelinde evlere ücretsiz olarak ulaştınlacak. Ayrıca dijital platformlarda yer alacak. Projeyle dekorasyon tutkunlanna, ev yaşamlannı güzelleştirmek için ilham veren bir kaynak olmak amaçlanıyor. Yataş Genel Müdürü Nuri Öztaşkın şunları söyledi:


-Ulaşılabilir markayız

-Enza Home, sadece mobilya markası değil, bir ev için beyaz eşya haricindeki neredeyse tüm eşyalannı bünyesinde bulunduran bir marka. 

-Enza'nın mobilya, yatak, ev tekstili portföyüne bu yıl halı ve aydınlatmayı ekledik. 

-Son 4 yılda sektörün en çok büyüyen markalanndan biri olduk. 

-Bunun ana sebebi Enza'nın geniş kitlelere hitap eden marka olması, müşterilerimize dekorasyon fikirleri sunmasıdır 

-Müşterilerimize evlerini daha güzel dekore etmeleri için 'Enza Home Book' projesini geliştirdik. Yurtiçi ve dışında beğeni göreceğini düşünüyorum. 

-Enza Home, tasanmcılardan 'Enza 2016 Koleksiyonu' için mekan tasarlamalannı istedi.

Bu mekanlar fotoğraflanarak tasanmcılann önerileriyle Enza Home Book kataloğu hazırlandı. 


HAYAT VERENLER 


İşte Enza Home Book projesine hayat verenler: 

-Stil sahibi vizyonlan ile Alaim-i Sema ve Spaceıvorks Danışmanlık Kurucusu Mimar ve Danışmanı Aslıhan Ekitmen Moda Tasanmcısı Burçe Bekrek Manifesto İletişim Kreatif Direktörü Füsun Altıner 

-Fikr-i GG Marka ve Mekan iletişimi Tasarım Danışmanı Göktuğ Güngör 

-Edda istanbul Mimar ve Miman Eda Güney 

-İTÜ Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülname Turan #1217 Design Miman Hale Şener 

-EscapeFromSofa Tasanm Direktörü Mahmut Kefeli 

-KRN Mimarlık CEO su Sinan Kuran. 




Posta



Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Mimarlık, Moda ve Tasarını Danışmanlığı konularında çalışan Enza Home, dokuz stil sahibi ismin önerileriyle oluşturduğu Ulaşılabilir Tasarım ve Ev Dekorasyon Rehberliği projesini hayata geçirdi. Dekorasyon tutkunlarına yaşamlarını güzelleştirmek için ilham veren katalog ellerinden düşürmeyecekleri kaynak olacak. 


Star


Haber Anayurt Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Enza Home; Mimarlık, Moda ve Tasarım Danışmanlığı konularında başarılı çalışmalara imza atan 9 stil sahibi başarılı ismin önerileriyle oluşturduğu "Ulaşılabilir Tasarım ve Ev Dekorasyon Rehberliği" sunan "Enza Home Book" projesini hayata geçindi. 1 Milyon adet basılarak Türkiye genelinde evlere ücretsiz olarak ulaştırılacak ve dijital platformlarda yer alacak "Enza Home Book", dekorasyon tutkunlarına ev yaşamlarını güzelleştirmek için ilham veren, ellerinden düşürmeyecekleri bir kaynak olacak.


Anayurt



Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Enza Home, mimarlık, moda ve tasarım danışmanlığı konularında başarılı çalışmalara imza atan dokuz stil sahibi başarılı ismin önerileriyle oluşturduğu 'Ulaşılabilir Tasarım ve Ev Dekorasyon Rehberliği' sunan Enza Home Book projesini hayata geçirdi. Rehber niteliğinde Bir milyon adet basılarak Türkiye genelinde evlere ücretsiz olarak ulaştırılacak ve dijital platformlarda yer alacak Enza Home Book, dekorasyon tutkunlarına ev yaşanılanın güzelleştirmek için ilham veren, ellerinden düşürmeyecekleri bir kaynak olması planlanıyor. Mimarlık, moda, tasarım danışmanlığı konularında başarılı çalışmalara imza atmış dokuz stil sahibi ismi bir araya getirip Mayıs 2015'te işbirliği yapan firmaya Alaim-i Sema ve Spaceworks Danışmanlık Kurucusu Mimar ve Tasarım Danışmanı Aslıhan Ekitmen, Moda Tasarımcısı Burçe Bekrek, Manifesto İletişim Kreatif Direktörü Füsun Altıner, Fikr-i GG Marka ve Mekan iletişimi Tasarım Danışmanı Göktuğ Güngör, Edda istanbul Mimar & Iç Mimarı Eda Güney, İTÜ Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gvilname Turan, 1217 Design Mimarı Hale Şener, EscapeFromSofa Tasarım Direktörü Mahmut Kefeli ve KRN Mimarlık CEO'su Sinan Kuran tasarımlarıyla destek verdi. 


Star 




Haber Star Gazetesi'nin pazar ekinde şu şekilde yer aldı...



Mimarlık, Moda ve Tasarım Danışmanlığı konularında çalışan Enza Home, dokuz stil sahibi ismin önerileriyle oluşturduğu Ulaşılabilir Tasarım ve Ev Dekorasyon Rehberliği projesini hayata geçirdi. Dekorasyon tutkunlarına yaşamlarını güzelleştirmek için ilham veren katalog ellerinden düşürmeyecekleri kaynak olacak. 




Star Pazar


Geri Dön