16 / 05 / 2024

adedi

adedi

Enza Home, Ulaşılabilir Tasarım ve Ev Dekorasyon Rehberliği sunan Enza Home Book projesini hayata geçirdi. Proje 1 Milyon adet basılarak Türkiye genelinde evlere ücretsiz ulaştırılacak ve dijital platformlarda yer alacak.

O ilde sıfır konuta ilgi azaldı! Konut satışları 30,4 düştü!

Bilecik ilinde, 2023 Ekim ayında gerçekleşen konut satışı geçen senenin aynı ayına göre yüzde 30,4 düştü. Kentte satılan konutlarda yalnızca 77 adedi ilk el satış oldu.

İbraz edilen karşılıksız çek adedi ekim ayında yükseliş gösterdi

Takasbank Çek Takas Sistemine göre ibraz edilip karşılıksız kalan çek sayısı ekim ayında hızlı bir yükseliş gerçekleştirdi. Buna göre karşılıksız çek tutarı bir önceki ayda 2,66 milyar Türk Lirası'ndan 6,03 milyar Türk Lirası'na çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

Otomotiv üretimi 1 milyon adedi geride bıraktı!

Türkiye'deki otomotiv üretimi yılın ilk dokuz ayında 1 milyon 74 bin 155 seviyesine yükseldi. Otomobil üretimi ise 700 bine yaklaştı. Sektör toplamda 26 milyar doları aştı.

Türkiye'nin e-ticaret hacminde büyük artış

Ticaret Bakanlığının verilerine göre, ocak-haziran döneminde e-ticaret sipariş adedi geçen yılın aynı döneminde kıyasla yüzde yirmi artarak artarak iki milyar beş yüz elli altı milyona çıktı.

2023’ün ilk yarısında otomobil satışları katlanarak arttı!

2023 yılının ilk beş ayında geçen yılın aynı dönemine göre otomobil satışlarında yüzde 58,8 oranında artış gerçekleşti. Mayıs ayında ise otomobil ve hafif ticari araç pazarında satış adedi yüzde 70,9’a çıkarak tüm zamanların rekorunu kırdı.

Depremlerin ardından sigortaya talep katlandı! Zorunlu Deprem Sigortalı konut sayısı 800 bin arttı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Zorunlu Deprem Sigortası bulunan konut sayısı 11 milyon 759 bin adedi geçerken, sigortalılık oranı yüzde 54'ten yüzde 58,7'ye çıktı.

Otomotiv satışlarında rekor kırıldı! Mart ayında 103 bini aşkın araç satışı gerçekleşti!

Mart ayında otomobil ve hafif ticari araç satış adedi 103 bini aştı. Böylece önceki yılların aynı ayları arasında en yüksek satış adedine ulaşılarak rekor kırıldı. 

Türkiye’nin yerli otomobili Togg’a hücum! Ön sipariş sayısı 100 bini aştı! Son sipariş tarihi ne zaman?

Türkiye’nin yerli otomobil rüyası Togg ile gerçek olurken, daha üretiminin ilk yılında tüketicilerden yoğun ilgi gördü. T10X için verilen ön siparişin 100 bin adedi geçmesi üzerine, çekilişle teslim edilecek akıllı cihaz sayısını 12 binden 20 bine çıkartıldı.

Flaş flaş!… Bakan Nebati duyurdu! Yapılandırma kaç taksit olacak, kimlerin ne kadar borcu silinecek?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yapılandırma paketi ile ilgili detayları açıkladı. Peki Bakan Nebati’nin açıklamalarına göre, bu yapılandırmada taksit adedi kaç olacak ve kimlere hangi kolaylıklar sağlanacak? İşte detaylar…

 Özgür ve hesaplı tatil isteyen karavana koşuyor! Günlük kirası 900 TL

Pansiyonda tatilin bile bütçeleri zorlamaya başlaması, ailece ya da kalabalık grup tatili yapmak isteyenleri karavana yöneltiyor. Günde 900 TL’ye kiralanabilen karavanların sayısının geçmiş yıllara oranla hızla artarak 10 bin adedi bulduğu belirtiliyor.

300 binden fazla sattı! BMC’de fiyatlar güncellendi.. BMC 29 Ekim 2022 fiyat listesi

Türkiye’nin TIR üreticisi BMC 300 bin adedi aşkın araç üretimiyle adından söz ettirmeye devam ediyor. İnşşat, yol ve çekici modelleriyle güven veren BMC ekim ayı fiyatları da güncellendi.

Fabrika çıkışlı ikinci el araç dönemi

Yıllık 6 milyon adedi aşan ve araç başına ortalama değeri neredeyse 25 bin dolara ulaşan ikinci el araç piyasasının potansiyelini gören yatırımcılar, otomobil fabrikasını anımsatan tesislerde ikinci el araçların bakımı, onarımı, test ve temizliğini gerçekleştirerek doğrudan tüketiciye ulaştırıyor.

Bu fırsat kaçmaz! Düğün paketlerinde 10 bin TL indirim! İpek Mobilya 24 Eylül 2022 fiyat listesi..

İpek Mobilya’da görülmemiş indirim sizleri bekliyor. Mobilyalarda 3 bin ile 4 bin TL arası, düğün paketlerinde ise 8 bin ile 10 TL arası indirimi kaçırmayın. Sınırlı sayıda olan indirimli ürün adedi için acele edin. İşte İpek Mobilya 24 Eylül 2022 fiyat listesi..

adedi Haberi

adedi

1 Milyon adet basılarak Türkiye genelinde evlere ücretsiz ulaştırılacak ve dijital platformlarda yer alacak Enza Home Book, Yataş tarafından İstanbul Four Seasons Hotel'de basın toplantısında tanıtıldı.


Enza Home'un kuruluşu ve büyümesine ilişkin bilgiler veren Yataş Grup Genel Müdürü Nuri Öztaşkın, "Enza Home, sadece bir mobilya markası değil, bir ev için beyaz eşya haricindeki neredeyse tüm eşyalarını bünyesinde bulunduran bir marka. Enza'nın mobilya, yatak, ev tekstili portföyüne bu yıl halı ve aydınlatma koleksiyonunu ekledik. Müşterilerimizden çok büyük bir beğeni alıyoruz ki son 4 yılda sektörün en çok büyüyen markalarından biri olduk." dedi.


Öztaşkın, müşterilerinin evlerini daha güzel dekore etmeleri için Enza Home Book projesini geliştirdiklerini, hem yurt içinde hem yurt dışında beğeni göreceğini düşündüğünü söyledi. 


Öztaşkın, cirolardan daha ziyade, çözüm ortağı olmaya çalıştıklarını...