03 / 05 / 2024

EOfis 5. şubesini Marmara Forum Garden Office' te açtı!

EOfis 5. şubesini Marmara Forum Garden Office' te açtı!

eOfis bölgenin en seçkin iş plazası olan Marmara Forum Garden Office ' te Ekim 2013’ten itibaren hazır ve sanal ofisleriyle yer almaya başladı. Marmara Forum Garden Office' te ofisler 600 TL den başlayan fiyatlarla kiralanıyor




Stratejik lokasyonlarda prestijli binalarda hizmet veren hazır ofis firmaları, günümüzde özellikle kobiler, mobil çalışanlar ve yeni kurulan firmalar tarafından tercih edilmektedir.  Dünya'da hızla büyüyen hazır ve sanal ofis sektörü  ülkemizde de son yıllarda yeni yatırımlarla yaygınlaşmaktadır.


Hazır ofislerin uzun kontratlar yapmadan tutulması  ve ofis açılış maliyetlerinin olmayışı nedeniyle özellikle küçük ve orta ölçekli firmalar tarafından tercih edilmektedir.


Tek bir sabit ücret ödeyerek tam donanımlı bir Hazır ofis‘ te aidat,  elektrik,  su,  ısınma, soğutma,  internet,  içecek, temizlik, bakım, santral,  resepsiyon, yazıcı, fotokopi  vb. giderlerini düşünmeden çalışmanın zaman ve işgücü tasarrufu olarak da firmalara katkısı çok büyüktür. 

İşbirliği yapılan mali müşavir ve avukatlar tarafından şirket kuruluşu, mali ve hukuki müşavirlik hizmetleri  de verilebilir.  


2010 yılında Yeşilköy EGS Business Blokları’nda kurulan eofis İstanbul Avrupa ve Anadolu yakasındaki şubelerinde Sanal ofis, Hazır ofis ve Toplantı odası kullanımı hizmetleri vermektedir.  İlerleyen zamanlarda rekabetin oldukça arttığı sektörde her zaman öncü olmayı başarmış ve şu anda mevcut ihtiyacı belirleyerek  bölgenin en seçkin iş plazası olan Marmara Forum Garden Office' te Ekim 2013’ten itibaren  hazır ve sanal ofisleriyle yer almaya başlamıştır. eOfis bölgenin en seçkin iş plazası olan Marmara Forum Garden Office' te  ofisler 600 TL den başlayan fiyatlarla kiramaktadır.



Hazır ofis neden normal bir ofisten çok daha uygun?

Bir hazır ofisi kiralamak,  klasik ofis kiralamaktan daha kısa ve uzun vade de çok daha avantajlıdır.

Bu sistem hem hazır ofis kullanıcısı hemde hazır ofis işletmeci için birçok avantaj sağlamaktadır.  İşletmeci  ofislerden tam zamanlı kullanan kiracılarından ve sürekli kullanmayan kiracılarından gelirler elde etmekte, bu sayede de tam zamanlı ofis kullanıcılarına avantajlı fiyatlar sunarken,  ofislerini devamlı kullanmayanlar için de sadece kullandıkları kadar ödeme yapmalarına imkan vermektedir. Böylece daha uygun fiyatlarla kiralanan hazır ofisler klasik ofislerden çok daha cazip hale gelmektedir. 

Şirketini bu sisteme taşıyan ya da kuran şirketler,  sistemi kullanan diğer firmalarla da ayrıca bir sinerji oluşturup işlerini de geliştirebilmektedirler. Bu sistemi kullananlar mali müşavirler, hukuk müşavirleri vb ile aynı ofis alanlarında çalışarak şirket ihtiyaçlarınıza hızlı çözüm bulabilmektedirler.

eOfis

eOfis halen Bakırköy Marmara Forum-Garden Office, Yeşilköy Dünya Ticaret Merkezi- EGS Business Park,  Ataşehir Flora Suite Office,  İstiklal Caddesi Elhamra İş merkezi ve Kartal Hukukçular Towers‘ ta müşterilerine hizmet verirken kısa vadede bu sayıyı 10 merkeze çıkarmayı hedeflemektedir.

Eofis bu hizmette yer alan plazaların prestijli A sınıfı plazalar olmasına, toplu taşıma araçlarına yakın olmasına özen göstermektedir.

Hazır ofis firmaları arasında hizmetleriyle fark yaratan eOfis’ te, müşteriye özel web ve mobil programları ile gönderilen bilgilendirme mailleri takip edilebilir,  telefon ve sekreterya sistemi uzaktan yönlendirilebilir. Özellikle mobil çalışmayı tercih eden ve sürekli ofis kullanmayan müşteriler için bu programlar ayrıcalıklı bir hizmet olarak göze çarpmaktadır.

Eofis’ten bir  hazır ofis kiraladığınızda firma telefonlarınız sekreterler  tarafından cevaplanır,  posta ve kargolarınız takip edilir ve IP santral programları ile anlık olarak sizlere bilgilendirme yapılır. Gelen misafirler resepsiyonist tarafından karşılanır. 

Ayrıca eofis’ten bir ofis kiraladığınızda diğer tüm plazaların açık alanlarını çalışmak için kullanabilmek ayrıcalığına sahip olursunuz. 

eOfis, ayrıca müşterilerine her bölgesinde tam donanımlı şık toplantı odaları da sunmaktadır.


Kimler Kullanıyor?

İş hayatına yeni atılan girişimciler

Sürekli olarak fiziki bir ofise ihtiyaç duymayanlar

Evden ve mobil çalışanlar

•            Kısa süreli ya da geçici ofis arayanlar

Küçük ve Orta büyüklükteki işletmeler

Sekreterlik hizmetine ihtiyaç duyanlar

Başka bir şehirde işletmesi olup İstanbul'da irtibat ofisi sahip olmak isteyenler

Şirket kurmak için düşük maliyetli prestijli çözüm arayışında olanlar

Yurt içi ya da yurtdışı firmaların temsilciliklerini yapanlar

Birden fazla bölgede ofisi ve toplantı odası olmasını isteyenler

Bir ofis için yatırım yapmak istemeyenler.

Esnek kontrat süreleri ile bir ofise bağlı kalmak istemeyenler

•            Sık seyahat eden iş adamları

•            Şirket kuruluşu yapan Avukat ve Mali müşavirler

Freelance Danışmanlar

Danışmanlık şirketleri



Geri Dön