18 / 05 / 2024

Eras Yapı, bayilerle satış ağını genişletecek!

Eras Yapı, bayilerle satış ağını genişletecek!

Eras Yapı Genel Müdürü Ahmet Duran Er, henüz bu konuda Karadeniz bölgesinde bir sektör oluşmamışken yatırımlarını yapmaya başladıklarını kaydetti



PVC pencere imalât sektöründe 1992 yılından 2002 yılına kadar oluşturdukları tecrübelerine, 2002 yılında balkon camlama konusunda faaliyetlerini eklediklerini açıklayan Eras Yapı Genel Müdürü Ahmet Duran Er, henüz bu konuda Karadeniz bölgesinde bir sektör oluşmamışken yatırımlarını yapmaya başladıklarını kaydetti. Daha önce sadece satışını yaptıkları PVC pencerede kullanılan pileli sinekliklerin imalâtına da başlayacaklarını anlatan Er, bayilik verme yoluyla ürün satış hatlarını genişleteceklerini bildirdi.

Firma olarak kendilerini sürekli yenilemeyi hedeflediklerini aktaran Er, cam balkon sektöründeki gelişmeleri yakından takip ettiklerini dile getirdi.

Eras Yapının 2010 yılında hakim olduğu cam balkon sektörüne bölgesel olarak demonte sistem bayilik oluşumunu getirdiğini vurgulayan Ahmet Duran Er, firmalarının bugün cam balkon sistemleriyle ilgili demonte satışın yanı sıra profil satışıyla da bölgesinde öncü firmalar arasında yer aldığını belirtti.

Üretim portföyüne 2010 yılında ekledikleri stor ve plise sineklik sistemlerinin bölgedeki ihtiyacı karşılayacak çeşit ve kapasitede olduğunu söyleyen Er, 28 kişilik istihdamımızla yıllık 20 bin metrekare cam balkon işleyen firmamızın bölgedeki hakimiyetini ülke çapına yaymayı hedefliyoruz. Sektördeki yeniliklerin takipçisi olarak Ar-Ge çalışmalarını da ara vermeden sürdürüyoruz dedi.

Müşteri beklentileri ve kaliteyi yeniden tanımladıklarını anlatan Er, farklı bir perspektiften bakarak bir sistem firması olmayı benimsediklerini açıkladı. Duran Er, bu anlayış çerçevesinde, sistemin kapalı bir döngü haline getirilerek, müşterilerden ve bayilerden gelen geri besleme bilgisinin bir veri tabanında toplandığını ve bu sayede bilgiler ışığında ürün ve hizmetin sürekli olarak denetlendiğini söyledi. Üretimlerini üstün kalite yönetim sistemi altında yaptıklarını, bayiden müşteriye kadar olan malzeme ve bilgi hareketini takip ederek kaliteli ürünü, kaliteli hizmet ile sunmayı garanti altına aldıklarını ifade eden Duran Er, şöyle devam etti: Şirketimizin temel değerlerinden ödün vermeden, güçlü bilgi birikimimizi teknoloji ile birleştirerek, ürün ve hizmetlerimizle fark yaratarak, marka imajımızı ve pazar payımızı geliştiriyoruz.


Geri Dön