08 / 05 / 2024

Erdal Bekin kaç yaşında? Kimdir?

Erdal Bekin kaç yaşında? Kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Bekin kaç yaşında? Erdal Bekin kimdir? İşte ayrıntılar...



Çalışma hayatına 1998 yılında şantiye şefi olarak adım atan Bekin, Türkiye Halk Bankası A.Ş. bünyesinde 1999-2011 yılları arasında mühendis olarak görev yapmıştır. 2011 yılında Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye katılan Bekin, burada görev yaptığı süre boyunca Bölüm Müdürlüğü, Grup Başkanlığı, Genel Müdür Yardımcılığı gibi önemli görevleri üstlenmiştir. 31 Mart 2022 tarihinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanan Bekin, 26 Mayıs 2022 itibarıyla Genel Müdür olarak görevine devam etmektedir.

Erdal Bekin, Halk GYO'da liderlik pozisyonunda bulunarak şirketin yönetimini yönlendirmekte ve stratejik kararlar almakta sorumluluk taşımaktadır. Gayrimenkul sektöründeki deneyimi ve profesyonel yetkinlikleriyle Halk GYO'nun büyümesine ve başarısına katkı sağlamaktadır.

Erdal Bekin'in kişisel yaşamı veya diğer faaliyetleri hakkında daha detaylı bilgi bulunmamaktadır. Ancak, inşaat mühendisliği alanında aldığı eğitim ve profesyonel geçmişiyle Halk GYO'nun yönetiminde etkili bir rol üstlendiği bilinmektedir.


Geri Dön