12 / 05 / 2024

Erden Timur: Galatasaray'a bağış yoluyla 12-13 milyon dolarlık gayrimenkul verdim, hepsi satıldı!

Erden Timur: Galatasaray'a bağış yoluyla 12-13 milyon dolarlık gayrimenkul verdim, hepsi satıldı!

Erden Timur, Galatasaray'a bağış yoluyla verilen gayrimenkullerle ilgili konuştu ve son durumu açıkladı. İşte Erden Timur'un o açıklamaları...



Firması Nef üzerinden sarı-kırmızılı kulübün pek çok alanda sponsorluğunu üstlenen Erden Timur, yine para vermeyi sürdüreceğini fakat sponsor olmak istemediğini dile getirdi. 

Yapılan anlaşmaların farklı yönlere çekildiğine dikkat çeken Erden Timur, konuyla ilgili olarak "Sponsorlukları bırakmak istediğimi söyledim. Birçok analiz yaptırdık ve bize bir faydası yok. Barcelona'ya 10'da 1 bedel daha az sponsorluk yapıyorum" diye konuştu.

Erden Timur: Galatasaray a bağış yoluyla 12-13 milyon dolarlık gayrimenkul verdim, hepsi satıldı! 

Kendi işlerinin yüzde 75'inin yurt dışında olduğunu belirten Timur, "Barcelona sponsoru olmanın başka etkisi var. 100, 200, 500 liralık ürünler olsa insanlar Galatasaraylı olduğu için tercih eder. Ancak evler 3, 5 veya 10 milyon lira. Ev alan insanların yüzde 4'ü ev alırken sponsorluğumuzdan etkileniyor" dedi ve bunu açıklamak zorunda kaldığım için üzgün olduğuna dikkat çekerek "Başkandan affımı istedim. Ben yine aynı parayı vereyim. Bu sürede bağış olarak sponsorluk harici para verdim. Bunu hiçbir zaman dile getirmedim. Hiçbir beklentim yok. Hem Galatasaray iki katı para kazanır. Aynı parayı verip devam edeceğim. Bunun Galatasaray için daha faydalı olacağını düşünüyorum" açıklamasında bulundu. 

Erden Timur: Galatasaray a bağış yoluyla 12-13 milyon dolarlık gayrimenkul verdim, hepsi satıldı!

Kulübe sponsorluk bedelini konut olarak verdiğinin söylenmesinin ardından Erden Timur, "Bugüne kadar 12-13 milyon dolarlık bağış yoluyla Galatasaray'a gayrimenkul verdim, hepsi de satıldı. Tüm sponsorluklarla ilgili ödemeler kulüplerde 10 taksitle yapılır. Bizde gayrimenkul vermek kulüp için daha iyi" diye konuştu.

Paranın değerinin sürekli eridiğine ancak gayrimenkulün yüzde 100'ün üzerinde arttığına vurgu yapan Timur, "Kulüp gayrimenkul istemezse sevinirim. 45 milyon liralık sponsorluğa 60 küsür milyon ödeme yapmış oldum. Sadece geçen sene 100 milyon liraya yakın Galatasaray'a ödeme yaptık" şeklinde konuştu.

Dursun Özbek'ten Galatasaray Adası açıklaması!

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulleriyle ilgili planları belli oldu! İşte o projeler...

Galatasaray'ın stat sponsoru Nef oldu!


Geri Dön