13 / 09 / 2024

Erdeniz Yıkılmazsoy, ofis mobilyasında trendleri anlattı

Erdeniz Yıkılmazsoy, ofis mobilyasında trendleri anlattı

Günün büyük bir kısmını geçirdiğiniz ofisinizde, daha keyifli bir çalışma ortamı yaratmak elinizde



Evinizde ya da işyerinizde şık ve ergonomik bir ofis oluşturarak, işinizi çok daha şık ve rahat bir ortamda yapın. Çeyrek asrı geride bırakan MASKO Mobilya Kenti'nin Yönetim Kurulu Üyesi Erdeniz Yıkılmazsoy, ofis mobilyasında trendleri ve incelikleri anlattı. 

Ofislerde, düzgün etkileşim ve iletişim sağlanmasında, yapılan çalışmalarda yüksek verimin ve başarının elde edilmesinde mobilyanın çalışana ve organizasyon yapısına uygunluğu doğru orantılı olarak kendini gösteriyor. Dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, günün gereksinimlerine uygun olarak şekillenen ofis mobilyaları ile ihtiyaçlara cevap veriyor. MASKO Yönetim Kurulu Üyesi Erdeniz Yıkılmazsoy ofis mobilya trendlerini ve ofislerde olması gerekenleri tek tek sıraladı... 

MASKO Yönetim Kurulu Üyesi Yıkılmazsoy, iş dünyasına atılırken yarışa önde başlamak isteyenlerin ofis mobilyalarının da girişimcilik ruhunu yansıtması gerektiğini belirtti. Yıkılmazsoy yeni nesil ofislerde kaliteli malzeme ve teknolojinin ısrarla kullanıldığını vurgulayarak konforlu, dinamik ve kişiselleştirilmiş ofislerin, tercih edildiğini belirtti. Bu dönemde ofislerde ahşap tasarımların da ön plana çıkacağının altını çizerek "Ahşap alternatifi bulunan tasarımlar, gerek bireysel çalışmalara gerekse takım çalışmalarına imkân veren kullanımı ile sürekli gelişen ve değişen ofis alışkanlıklarına uyum sağlıyor. Ofislerde daha çok misafirler ve toplantı esnasındaki rahatlık için ise pozitif atmosfer yaratacak ergonomik seçenek yaratacak koltuklar önemli. Ofiste rahatlık ve estetik üzerine kurulu bir konsept yaratmak için bunlara dikkat etmek gerekir" açıklamasında bulundu. 

Home ofis trendi
Ofis sektöründe kullanılan malzemelere her yıl yeni ürünler eklendiğini de sözlerine ekleyerek, kullanımda olan demirbaş malzemelerin yanı sıra tasarım destekli yeni modellerde mekanizmaların değiştiğini, ona göre oturma, masa-dolap gruplarında ışıklı led modeller, plastik, alüminyum gibi entegre ürünlerin de daha çok kullanılmaya başladığını kaydetti. Yıkılmazsoy, son beş yıldır home-ofis trendinin artmasıyla bu kesimdeki alıcının evde çalışacağı koltuk ve masaya yönelik isteklerinin dahi sektörde yeni bir tarz oluşmasına imkân sağladığını da sözlerine ekledi. 

Minimalist bir anlayışla tasarlanan ofis mobilyalarının, iş yerlerinde sade ama modern bir dekorasyona sahip olmak isteyenler tarafından tercih edildiğine de dikkat çekerek, Basmakalıp tarzlar yerine "yaşam alanı" algısını kuvvetlendiren ve tarzı olan ofis mobilyaları tercih edildiğini de dile getirdi. Yıkılmazsoy, en çok tercih edilen ofis mobilyalarının ise yumuşak deri koltuklar, post-modern sandalyeler ve alçak masalar olduğunu belirtti. Bunun yanı sıra lake, natürel ahşap ve canlı renklerdeki ürünlerin de dikkat çektiğini söyledi ve metal, cam ve deriden üretilen ofis mobilyalarının ağırlıkta olduğunu da sözlerine ekledi. 
 
Bir evin ve ofisin ihtiyacı olan her şeyin rahatlıkla bulunabildiği MASKO Mobilya Kenti hakkında www.masko.com.tr  adresinden ya da 444 16 75 numaralı telefondan daha detaylı bilgi alınabiliyor.


Geri Dön