04 / 05 / 2024

Erdeve İnşaat Azra Residence'ı 2014'te teslim edecek!

Erdeve İnşaat Azra Residence'ı 2014'te teslim edecek!

Firmalarının 2012 yılının ilk aylarında kurulduğunu söyleyen Erdeve Yapı İnşaat firma sahibi Emre Erdeve, sektöre yeni bir bakış açısıyla adım attıklarını söyledi. Erdeve Azra Residence'ı 2014'te teslim edeceklerini de sözlerine ekledi




Erdeve İnşaat, Adana'da rezidans konseptiyle inşa edilen az sayıdaki projelerden biri olan ve ilk projesi Azra Residence'ı bitirme aşamasına geldi. Firmalarının 2012 yılının ilk aylarında kurulduğunu söyleyen Erdeve Yapı İnşaat firma sahibi Emre Erdeve, sektöre yeni bir bakış açısıyla adım attıklarım iddia etti. Tekstil ve sağlık sektörlerinde 30 yıllık bir ticari geçmişe sahip olduklarım aktaran Erdeve, inşaat sektöründe de faaliyet göstermek için Erdeve Yapı İnşaat'ı kurduklarını kaydetti. Turgut Özal Bulvan'nda 2012'nin Ekim ayında başladıkları Azra Residence projelerinin bitmek üzere olduğunu söyleyen Erdeve, 2014 yılında daireleri teslim edeceklerini belirtti. Projelerinin özelliklerinden bahseden Erdeve, şunları kaydetti: 'Tek bloktan oluşan konsept bir proje yapıyoruz. 15 kattan oluşan projemizde 30 daire mevcut. Daireler beş oda ve bir salondan oluşuyor. Açık-kapalı otopark, kapalı spor salonu, sauna, kapalı çocuk oyun parkı, masa tenisi, fitness salonu gibi sosyal donatılarımız ile tek bloktan oluşan projemizi bir site gibi tasarladık." Projenin mimarisinin Adana'daki diğer konutlara oranla farklı bir şekilde dizayn edildiğini iddia eden Erdeve, projelerinde dış cephe mantolama sistemi ile enerjide tasarruf sağlayacaklarını aktardı. 

"Bu proje ile sektöre güzel bir giriş yaptık' diyen Emre Erdeve, sektörde iz bırakmak istediklerini dile getirdi. Erdeve, şunları söyledi: 'Turgut Özal Bulva"Daireferin yüzde 50*9 satrfdT Dairelerin inşası yeni bitmesine rağmen yüzde 50'sinin satıldığını kaydeden firma sahibi Emre Erdeve, "Bu durum, projenin beğenildiğini gösteriyor" şeklinde konuştu. 

n üzerinde yükselen son inşaatlardan biri olarak projemizde müşterilerimize prestijli ve ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunmayı amaçlıyoruz. Dairelerin inşası yeni bitmesine rağmen yüzde 50'si satıldı. Bu durum, projenin beğenildiğini gösteriyor." Yeni projelere başlamak istediklerini aktaran Erdeve, "Ancak, Adana'da ciddi bir arsa sıkıntısı var. 

Sektör kilitlenmiş durumda ve bu da bizim yatırım yapmamızı engelliyor. Ancak biz beklemek istemiyoruz ve yeni projeye başlamak için çalışmalarımız devam ediyor. Yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu. 

İnşaat sektörünün son yıllarda yıldızının parladığını ifade eden Emre Erdeve, sektörde sürekli yenilik yapmak gerektiğini söyledi. Erdeve, müteahhitlerin sürekli farklı projeler yapmaya çalıştığım, projelerde tasarımların sürekli değiştiğini ve güzelleştiğini anlattı. Sektörde isim yapmak ve kalıcı olmak için kendilerini yenilemek zorunda olduklarını kaydeden Erdeve, "Firma olarak bu misyonu edindik" şeklinde konuştu. 


Dünya


Geri Dön