04 / 05 / 2024

Erdoğan Bayraktar Litvanya’ya gidiyor!

Erdoğan Bayraktar Litvanya’ya gidiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar “Avrupa Birliği Çevre Bakanları Gayriresmi Toplantısı”na katılmak üzere Litvanya’ya gidiyor...



Avrupa Birliği Dönem Başkanı Litvanya tarafından, salı günü düzenlenecek olan “Avrupa Birliği Çevre Bakanları Gayriresmi Toplantısı”na katılacak olan Bakan Bayraktar burada bir konuşma gerçekleştirecek. Biyolojik çeşitlilik ile ilgili oturumların düzenleneceği toplantılar iki gün sürecek.


Bakan Bayraktar birinci gün “Doğal Kaynaklar ve Biyolojik Çeşitlilik Alanındaki Yatırımların Temini” oturumlarına katılarak bir konuşma yapacak ve sonrasında düzenlenecek olan basın toplantısına katılacak.


Heyet başkanlarının katılacağı ve “Kaya Gazı Risk Değerlendirmesi” konusunun görüşüleceği öğle yemeğine katılacak olan Bakan Bayraktar, daha sonra ise aile fotoğrafı çekimine katılacak. Bakan Bayraktar akşam ise, Litvanya Büyük Dukalığı sarayında düzenlenecek olan yemeğe katılacak.


İkinci gün ise “Varşova ve Sonrası İçin Atılacak Adımlar” konulu oturumlara katılacak olan Bakan Bayraktar oturumlar sonrası düzenlenecek olan basın toplantısına katılacak.



Geri Dön