13 / 05 / 2024

Ergene Meclisi'nde imar planı değişikliği Komisyon'a havale edildi!

Ergene Meclisi'nde imar planı değişikliği Komisyon'a havale edildi!

Ergene Belediye Başkanlığı’nın Mart ayı olağan meclis toplantısı Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel başkanlığında yapıldı. Ulaş Hizmet Binasında gerçekleştirilen toplantıda 6 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.



Ergene Belediye Başkanlığı’nın Mart ayı meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan  Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘Alınacak kararların ilçemize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum’ ifadelerine yer verdi.


Yoklama ve önergelerin görüşülmesinin ardından gündem maddelerine geçildi. Gündem Maddeleri içerisinde yer alan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün 126 sayılı yazısına konu olan mevcut boş memur kadrolarında unvan değişikliği ve mevcut boş memur kadrolarda derece değişikliği oy çoğunluğuyla görüşülerek karara bağlandı.


İnsan Kaynakları Eğitim Müdürlüğü’nün 128 sayılı yazısına konu olan sözleşmeli personel disiplin yönetmeliğinin yapılması hususu oy çoğunluğuyla kabul edildi.


Emlak İstimlak Müdürlüğünün yazısına konu olan Sağlık Mahallesi 866 ada 2 parselde bulunan 77,38 m2 belediye hissesinin satılması oy birliğiyle kabul edildi. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Vakıflar Mahallesi 156 ada 1 ve 2 nolu parsellere ait ilave uygulama imar planı ile 192 ve 193 adalara ait uygulama imar planı değişikliğinin görüşülmesi görüşülmek üzere İmar Komisyonuna havale edildi.


Yeşiltepe Mahallesinde yaşanan mülkiyet problemlerini çözmek amacıyla sunulan önerge, gündeme alınarak konuyla ilgilenilmesi amacıyla komisyon kurulmasına karar verildi. Yeşiltepe Mahallesi Mülkiyet Sorunu Çözüm Komisyonuna Yüksel Baydarlı, Merdin Cantaş, Temel Yürük, Hasan Ergün ve Erol Obuz’un seçilmesine oy birliğiyle karar verildi. 


Avrupa Yakası


Geri Dön