27 / 04 / 2024

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 



İnşaat sektöründe başarılı işlere imza atan ve verdiği taahütleri çok kısa bir sürede yerine getiren Ergün Polat İnşaat Stratejik İletişim Danışmanlığı ve Marka Pazarlama İletişim Yönetimi alanlarında BEZE Group & BEZE3D Dijtal Ajans ile ortaklığa imza attı. BEZE Group uzun yıllara dayalı gayrimenkul geliştirme, inşaat, tedarik konularındaki sektörel ve kurumsal deneyimleriyle "ERGÜN POLAT İNŞAAT” ile kurumsal yapılanma, iletişim, marka, medya ve halkla ilişkiler yönetimi konularında çözüm sunacak. 

Polatların ikinci kuşağı müteahhit iş insanı olan Ergün Polat tarafından 1996 yılında kurulan Ergün Polat İnşaat, İstanbul'un çeşitli semtlerinde konut projeleri hayata geçirmiş sonrasında ise Nişantaşı'nda çalışmaya devam ederek burada lüks ve rahat konut projeleri üretmeye devam etti. 

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group tan yeni ortaklık! 

Kısa zaman içerisinde Nişantaşıların güvenini kazanan Ergün İnşaat burada Atapol isimli konut projelerini hayata geçirmeye başladı.İnşa edilen konutlar kısa süre içerisinde hak sahiplerine teslim edildi. Dış cephe tasarımı ve teknolojisi ile ön plana çıkan ATAPOL projeleri, konforlu, güvenli, teknolojik alt yapılı, depreme dayanıklı yaşam alanları sunuyor. 

Beze Group, Facilitator A.Ş.’nin danışmanı oldu!


Geri Dön