17 / 05 / 2024

Ergün Turan'a Kastamonu'daki araziler gösterildi!

Ergün Turan'a Kastamonu'daki araziler gösterildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, önceki akşam emekliler ve dar gelirliler için yapılması plaııanan konut alanlarında incelemelerde bulundu.



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, önceki akşam emekliler ve dar gelirliler için yapılması plaııanan konut alanlarında incelemelerde bulundu. Vali Şehmus Günaydın. Belediye Başkanı Tahsin Babaş ile birlikte Doğu Çevre Yolu. Esentepe ve Gölköy'deki arazilerde incelemelerde bulunan Turan. Kastamonu'nun hazırlığından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 


Vali Günaydın ve Başkan Babaş, dün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreni sonrasında  TOKİ  Başkanı Ergün Turan'ın yaptığı ziyaretle ilgili olarak kısa bir değerlendirmede bulundu. TOKİ Başkanı'na başka arazileri de gösterdiklerini söyleyen Vali Şehmus Günaydın, yer konusu kesin olarak belirlendikten sonra kamuoyuna gerekli açıklamayı yapacaklarını söyledi. Belediye Başkanı Tahsin Babaş ise TOKİ Başkanı Turan'ın son derece memnun bir şekilde Kastamonu'dan ayrıldığını belirtti.


Kastamonu Gazetesi


Geri Dön