04 / 05 / 2024

Erguvan Konakları'nın son etabında kampanyalı fiyatlar!

Erguvan Konakları'nın son etabında kampanyalı fiyatlar!

Bahçecik'te üçüncü ve son etabı tamamlanmak üzere olan Yisa İnşaat'a ait Erguvan Konakları'nda teslimat öncesi çok özel bir kampanya başladı. Erguvan Konakları'nın son etabına özel kampanyalı fiyatları 165 bin liradan başlıyor...




Bahçecik'te üçüncü ve son etabı tamamlanmak üzere olan Yisa İnşaat'a ait Erguvan Konakları'nda teslimat öncesi çok özel bir kampanya başladı. Erguvan Konakları, İzmit şehir merkezine 10 dakikalık mesafede kent yaşamından kopmadan doğayla iç içe bir yaşam sunuyor. Tamamlanmış etaplarında yaşamın başladığı Erguvan Konakları'nın son etabı 2014'ün haziran ayında teslim edilecek. Projede sona yaklaşan Yisa İnşaat, satışı devam eden son daireler için çok özel bahar kampanyasını açıkladı. 


DÖRT DÖRTLÜK 


Erguvan Konakları'ndaki panoramik deniz manzaralı 4+1 235 metrekare çatı dubleksler, 4 +1 225 metrekare özel bahçeli bahçe dubleksler ve 3 +1 120 metrekare deniz manzaralı son ara kat daireye sahip olmak için çok iyi bir fırsat sizi bekliyor. Temiz havasıyla fark yaratan Erguvan Konakları'nda doğal yürüyüş alanları, açık yüzme havuzu, fıtness, özel otopark alanları, çocuk oyun alanı ile özel güvenlik sistemleri gibi site özelliklerinin yanı sıra tamamı birinci sınıf ürünlerle özel olarak tasarlanmış mutfak-banyo sistemleri de bulunuyor. 


DENİZ MANZARALI 


Erguvan Konakları'nın modern şömineli ve kendinden barbekü sistemli bahçe-çatı dubleksleri tüm ana hatlarının yanı sıra detaylarıyla da birinci sınıf bir proje ortaya çıkarıyor. Satışı devam eden kampanya kapsamındaki son dubleksler, deniz ve orman manzarası sunuyor. Erguvan Konakları'nın son etabına özel kampanyalı fiyatları, cazip konut kredileriyle 120 metrekare ara kat dairelerde 165 bin TL'den, 4+1 dubleksler de 265 bin TL'den başlıyor. Haziranda teslim edilecek olan projenin örnek dairelerini görmek ve ödeme koşullarıyla ilgili detaylı bilgi almak için Yisa İnşaat'ı arayabilirsiniz. 


Bizim Kocaeli Gazetesi 


Geri Dön