27 / 04 / 2024

Erguvan Premium Residence'ta hemen teslim 1+1'ler 3 milyon 850 bin TL'ye!

Erguvan Premium Residence'ta hemen teslim 1+1'ler 3 milyon 850 bin TL'ye!

Erguvan İnşaat imzası ile hayata geçirilen Erguvan Premium Residence'ta yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatlar 3 milyon 850 bin TL'den başlıyor. Projenin teslimleri hemen yapılıyor.



Erguvan Premium Residence projesi Erguvan İnşaat imzası taşıyor. 288 adet konutun yer aldığı projede teslimler hemen yapılıyor.

Erguvan İnşaat’ın Kurtköydeki 5. projesi olan Erguvan Premium Residence lokasyonuyla da dikkat çekiyor.

Kurtköy Erguvan Premium Residence projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, kapalı mutfaklı 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

Peki Erguvan İnşaat Erguvan Premium Residence projesinde yer alan konutlar için kredi kullanılabiliyor mu? Erguvan İnşaat Erguvan Premium Residence projesinde fiyatlar ne kadar? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Erguvan İnşaat Erguvan Premium Residence detayları...

Erguvan Premium Residence ta hemen teslim 1+1 ler 3 milyon 850 bin TL ye!

Teknopark’a 40 saniye yürüme mesafesinde yer alan Erguvan İnşaat Erguvan Premium Residence projesi, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 3 dakika, TEM'e ise 2 dakika uzaklıkta yer alıyor. 

415 metrekarelik kapalı sosyal alanın yer aldığı Erguvan Premium Residence projesinde her daireye 1 kapalı otopark düşüyor. Projede 100 kişilik bisiklet park alanı, resepsiyon ve housekeeping hizmetleri sunuluyor.

Erguvan Premium Residence projesinde yer alan 1 oda 1 salon konutların fiyatları 3 milyon 850 bin TL ile 4 milyon 650 bin TL arasınd değişiyor. Projedeki konutlar için kredi kullanılabiliyor. 

Web: http://www.erguvaninsaat.com/

Sinpaş Saklı Koru projesi resmen başlıyor! Sinpaş'tan İstanbul Atakent'e 600 yeni konutluk dev proje geliyor! 

ADL Square satışta! Yeni proje! 

Foça Port'ta 1+1 konutlar 7 milyon 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

 


Geri Dön