29 / 04 / 2024

Eroğlu Holding yatırımlara tam gaz devam ediyor!

Eroğlu Holding yatırımlara tam gaz devam ediyor!

Eroğlu Holding, gayrimenkul alanındaki projelerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Holding Skyland İstanbul'un sahip olduğu ayrıcalıklara da dikkat çekiyor.



"Özel konsept AVM tüketi Skyland İstanbul'un sahip olduğu ayrıcalıkları ve özel konseptli alışveriş merkeziyle gözbebeği projeleri olduğuna dikkat çeken Eroğlu Holding YK Başkanı Nurettin Eroğlu şunları ifade etti; "Skyland İstanbul projesi her geçen gün gelişen çevresi, konumu ve içerdiği fonksiyonlar sayesinde benzersiz bir yatırım avantajı sağlıyor. Bölgedeki nitelikli karma proje ihtiyacını ve Seyrantepe'nin şehrin yeni cazibe merkezi olacağını öngörmüştük. 


2017'nin ilk yarısında tamamlanacak özel konseptli alışveriş merkezinin de perakende sektöründe fark yaratacağına ve tüketicilerden lerden büyük ilgi görecek" büyük ilgi göreceğine inanıyoruz. 


İstanbul'un yeni merkezlerinden biri haline gelen Seyrantepe, Skyland İstanbul'un sayesinde daha da değer kazanacak". 


EDİRNE'NİN EN BÜYÜĞÜ 

Ayrıca 2017 yılında Edirne'de kapılarını açacak olan Erasta AVM ile de ilgili konuşan Eroğlu "120 mağazasıyla Edirne'nin en büyük AVM'si olacak Erast Edirne AVM, şehrin ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda gelişimine katkıda bulunacak" dedi. 



TEMELLERİ 33 YIL ONCE ATILAN EROGLU HOLDİNG 

Temelleri 33 yıl önce atılan Eroğlu Holding, bugün tekstil ve inşaat sektörlerinde dünya standardında projelere imza atıyor ve 16 bin kişiye istihdam sağlıyor. 


DÜNYA'DA TEKSTİL ZİNCİRİNİN TÜM HALKALARINDA VAR OLAN TEK MARKA 

Eroğlu Holding tarladan toplanan pamuktan ipliğe, iplikten denim kumaşa, oradan konfeksiyona ve ürünün son tüketicinin eline ulaştığı mağazacılığa kadar uzanan tekstil zincirinin tüm halkalarında var olan tek marka. Aynı zamanda faaliyette bulunduğu inşaat sektöründe de gerçekleştirdiği alışveriş merkezi projeleri ile kendi AVM'lerinde kendi markalarına ait ürünleri müşterilerinin beğenisine sunuyor. 


2,5 MİLYON M2'YE ULAŞTI 

Eroğlu Gayrimenkul'ün, üçü İstanbul'da (Kartal, Basın Ekspres, Kağıthane) biri İstanbul dışında planlanladığı 4 yeni büyük projenin tamamlanmasıyla birlikte Eroğlu Gayrimenkul'ün ulaşacağı toplam alan 2,5 milyon metrekarenin üzerinde olacak. 


25 MİLYON METRE DENİM KUMAŞ ÜRETİMİ 

Eroğlu Holding'in denim kumaş üretim fabrikası olan DNM, Mısır'ın Dimyat şehrinde 85.000m2 kapalı alanda yıllık 25 milyon metre denim kumaş üretimi yapıyor. Pamuğun ipliğe ipliğin ise denim kumaşa dönüştürüldüğü fabrikanın 2. fazının da devreye girmesiyle yıllık üretim kapasitesi 50 milyon metre olacak. 


Habertürk


Geri Dön