28 / 04 / 2024

Dasif İnşaat yeni yatırımlara hazır!

Dasif İnşaat yeni yatırımlara hazır!

Dasif İnşaat'ın sahibi Adil Eroğlu, yeni yatırımlara hazır olduklarını söyledi



Gaziemir'de inşaatı devam eden Çiftlik Evleri'nin satışının tamamlandığını açıklayan Adil Eroğlu, Konspet Hatay projesinin de büyük ilgi gördüğünü açıkladı.

1997 yılından bu yana gerçekleştirdiği 850 konut ve 250 işyeri inşaatı ile yüzlerce aileyi ev sahibi yapan Dasif İnşaat'ın sahibi Adil Eroğlu, "Konforu, güvenliği ve teknolojiyi ön planda tutan yeni projeler hazırladık" dedi.

Gaziemir'de inşaatı devam eden Çiftlik Evleri projesinde tüm dairelerin satışını tamamladıklarını, Konsept Hatay projesine ise şimdiden yoğun talep olduğunu dile getiren firma sahibi Adil Eroğlu, "Günün koşullarını ve geleceğin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak gerçekleştirdiğimiz projeler sektördeki konumumuzu farklılaştırıyor. Bu ihtiyaçlara cevap verecek kalite, güven, konfor ve sağlığı önemseyen projeler oluşturuyoruz" diye konuştu. Konsept Hatay projesinin 28 konut ve 2 iş yerinden oluştuğunu dile getiren Eroğlu, bu proje ile İzmir'de lüks konut satın almak isteyen herkese fiyatının üstünde değer sunduklarını vurguladı.

KONUTLAR FARKLI TİPLERDE
Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Konsept Hatay hastaneler, bankalar ve metro gibi önemli noktalara yakınlığı ve sosyal hayatın yoğun olduğu İnönü Caddesi'nde bulunmasıyla da değer kazanıyor. Projelerin tamamında müşterinin ödeme koşullarına göre bir miktar peşin, kalanını teslimatta ödeme sistemi ve yoğun olarak da özel konut kredisi alternatifleri sunuyoruz. Projelerimizdeki konutların yüzde 50'si ön satış esnasında satılıyor. İnşaat bitiminde ise satışlarımızın tamamını gerçekleştirmiş oluyoruz."

Zamanında teslimat, kaliteli işçilik, farklı dış mimari ve modern iç mimariye önem verdiklerinin altını çizen Eroğlu, şunları keydetti: "2010 yılında Gaziemir'de büyük bir projeye daha imza atacağız. 150-200 konuttan oluşacak proje 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks villa şeklinde 60 metrekareden 300 metrekareye kadar çok farklı tip ve büyüklükte konutlardan oluşacak."
Yeni Asır/Özgü Erçetingöz


Geri Dön