28 / 04 / 2024

Erol Altan: Çevreci konutlar enerjide yüzde 50'ye varan tasarruf sağlıyor!

Erol Altan: Çevreci konutlar enerjide yüzde 50'ye varan tasarruf sağlıyor!

Doğaya ve kullanıcılarına pek çok alanda avantajlar sunan ve önemi son yıllarda anlaşılan cevreci konutlar yatırımcısına da isletme maliyetlerinde yüzde 10 ve enerjide ise yüzde 50'ye varan tasarruf imkanı sağlıyor.




Çevre dostu uygulamalar doğaya, firmalara ve ev sahiplerine avantajlar sunuyor. Çevreci uygulamalar işletme maliyetlerinde yüzde 10, su ve enerji maliyetlerinde ise yüzde 50'lere varan tasarmf sağladığından her geçen gün daha çok tercih ediliyor. Çevre dostu uygulamalarla ilgili bilgi veren Yeşildağ İnşaat tarafından gerçekleştirilen Mari Rezidans, çevre dostu uygulamalarla ilgili bilgi veren Yeşildağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altan "Kağıthane Bölgesi'nin çarpık kentleşme yüzünü değiştiren Mari Rezidans projesiyle çevreci uygulamalarda en büyük adım olarak çarpık lîfcr kentleşmenin önüne geçiyoruz. Ayrıca Mari Rezidans otopark alanlan ile çocukların oynayıp, yaşayanların nefes alabileceği yeşil alanlara fırsat tanıyor. 


2 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandınlan Mari Rezidans, yeşil alam, otoparkı ve sosyal donatısı olan nitelikli projeler arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra çevre dostu malzemeler ile sağlıklı yaşam alam sunuyor" dedi. 

Yatırımcıya fırsat Altan'ın verdiği bilgiye göre; Kağıthane bölgesinin değerini artıracak olan proje, hem bölgeye hem de İstanbul'un gelişimine katla sağlayacak. Daha önce küçük ölçekli ve parsel bazında yapılan inşaatlar yerini, ada bazında büyük ölçekli inşaat projelerine bırakıyor. Bu sayede inşaat sektörünün gelişimini de destek olan kentsel dönüşüm çalışmaları mülk değerlerim arttmyor. 


Bu bölgede bugüne kadar Kağıthane'de Mari Ofis, Mari Plaza, Mari Park Ofis ve Mari Ekin Ofis projelerini hayata geçiren Yeşildağ İnşaat'ta son çalışmalar Mari Rezidans'ta sürüyor. Yatırım değeri 200 milyon dolar olan Mari Rezidans ile Yeşildağ İnşaat, Kağıthane'de konseptli proje üreten ilk firma. 


Star



Geri Dön