28 / 04 / 2024

Erol Altan kimdir

Erol Altan kimdir

Yeşildağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altan bugün 4 milyon TL sermaye ile yeni şirket kurdu. Kağıthane'de yer alan şirketin adı Mari Yönetim İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi.

Erol Altan: Bilinçsiz yapılaşma sel felaketine davetiye çıkartıyor!

Yeşildağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altan, '2011 yılı Haziran ayından bu yana yaptığımız çalışmalarla kentsel dönüşüm sürecine katkı sağlıyoruz. Bilinçsiz yapılaşma sel felaketine davetiye çıkartıyor' dedi.

Erol Altan: Çevreci konutlar enerjide yüzde 50'ye varan tasarruf sağlıyor!

Doğaya ve kullanıcılarına pek çok alanda avantajlar sunan ve önemi son yıllarda anlaşılan cevreci konutlar yatırımcısına da isletme maliyetlerinde yüzde 10 ve enerjide ise yüzde 50'ye varan tasarruf imkanı sağlıyor.

Erol Altan: Önümüzdeki dönemlerde konut satışlarında artış yaşanacak!

Baharın da gelmesiyle sektörde hareketliliğin gözlemleneceğini belirten Yeşildağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altan yaptığı açıklamada, önümüzdeki dönemler için konut satışlarında artış yaşanacağını ifade etti.

Erol Altan: Bu sezon konut taleplerinde artış yaşanacak!

Bahar aylarının da gelmesiyle birlikte sektörde hareketliliğin gözlemleneceğini belirten Yeşildağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altan, önümüzdeki dönemler için konut satışlarında artış yaşanacağını ifade ediyor.

Erol Altan: Bankaların kampanyaları ile konut satışları 2013'te yükseldi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 3. çeyrek konut satışlarını açıkladı. Açıklamaya göre 2013 yılının son çeyreğinde Türkiye genelinde 293 bin 318 konut satışı gerçekleşirken, satışlarda ilk üç sırayı İstanbul-Ankara-İzmir aldı.

Erol Altan: Mari Rezidans Kağıthane'ye artı değer katacak!

Kağıthane'de. Bu nedenle de İstanbul'un Avrupa yakasının en önemli yerlerine çok yakın. Ayrıca projenin özgün mimarisi, blokların çevresinin açık olması, kapanamaz bir manzara sunması da çok önemli...

Erol Altan: Düşen faiz oranları konuta olan talebi arttırdı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 3. çeyrek konut satışlarını açıkladı. Açıklamaya göre 2013 yılının son çeyreğinde Türkiye genelinde 293 bin 318 konut satışı gerçekleşirken, satışlarda ilk üç sırayı İstanbul-Ankara-İzmir aldı...

Erol Sabancı kimdir? Erol Sabancı ne iş yapıyor?

Sabancı ailesinin ikinci kuşak üyelerinden olan Erol Sabancı kimdir? Erol Sabancı ne iş yapıyor? Erol Sabancı yaşıyor mu? İşte ayrıntılar...

Hakkı Hikmet Altan kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Hikmet Altan kimdir? Kaç yaşında? Hakkı Hikmet Altan daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Hakkı Hikmet Altan'nın eğitim hayatı nasıldı?

Prof. Dr. Turan Erol doktorasını hangi ülkede yaptı? Hangi alanlarda görev aldı?

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Turan Erol kimdir? Hangi alanda lisans eğitimini tamamladı? Doktorasını nerede yaptı? Hangi görevlerde bulundu? İşte Turan Erol ile ilgili merak edilen her şey...

Hasan Tuncay Erol Kimdir? Hasan Tuncay Erol nereden mezundur?

Hasan Tuncay Erol ne iş yapıyor? Hasan Tuncay Erol’un mesleği nedir? Hasan Tuncay Erol nereden mezundur? İşte detaylar!

Erol Göker Kimdir?

Erol Göker kimdir? Erol Göker’in mesleği nedir? Erol Göker hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Erol Bilecik kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Datagate Bilgisayar malzemeleri Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik  kimdir? Kaç yaşında? Erol Bilecik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Erol Bilecik'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Erol Bilecik'in hayatına dair merak edilenler.

Nevres Erol Bilecik Kimdir?

Nevres Erol Bilecik kimdir? Nevres Erol Bilecik’in mesleği nedir? Nevres Erol Bilecik hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Erol Kaya Kimdir?

Erol Kaya kimdir? Erol Kaya’nın mesleği nedir? Erol Kaya nereden mezundur? İşte detaylar!

Erol Çarmıklı kimdir?

Nurol Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Çarmıklı kim? Erol Çarmıklı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erol Çarmıklı'nın biyografisi...

Erol Altan'dan yeni şirket!

Yeşildağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altan bugün 4 milyon TL sermaye ile yeni şirket kurdu. Kağıthane'de yer alan şirketin adı Mari Yönetim İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi.

Ahmet Ender Erol kimdir?

Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne, İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol atandı. Peki, Ahmet Ender Erol kimdir?

Orhan Erdil kimdir?

Türkiye'nin ilk 45 katlı projesini Erol Simavi ile yapmaya çalışan ve 1984 yılında Türkiye'nin ilk lagün projelerini, İzmir Atakent ve Mavişehir projelerini yapan Yüksek Mimar Orhan Erdil kimdir?

Erol Demir kimdir?

Sultanbeyli Müteahhitler Derneği Başkanı Erol Demir kimdir? Erol Demir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erol Demir, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Müteahhit Erol Demir..

Erol Altan kimdir Haberi

Erol Altan kimdir


Yeşildağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altan bugün 4 milyon TL sermaye ile şirket kurdu. Kağıthane'de yer alan şirketin adı Mari Yönetim İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi. 


Mari Yönetim İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: Şirketin amacı, başta toplu konut alanları olmak üzere, toplu yapı yönetimlerinde, toplu yapı alanları  ile müstakil ve kompleks işyerlerinde profesyonel işletmecilik, yöneticilik hizmetleri yapmak, şehir plancılığı ve kentleşmenin getirdiği her türlü konuda etüd, projelendirme, müşavirlik hizmetleri vermek, sağlıklı kentleşme konusunda yatırımları gerçekleştirmek. Şirketin faaliyet alanları ve konuları aşağıda gösterilmiştir: A-İnşaat hizmetleri 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde...