02 / 05 / 2024

Erse Teknoloji Köprü ve Yol Bakım Tamir Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Erse Teknoloji Köprü ve Yol Bakım Tamir Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Erse Teknoloji Köprü ve Yol Bakım Tamir Teknolojileri Limited Şirketi, Ertuğrul Kasacı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta Kadıköy, Koşuyolu Mahallesi'nde kuruldu.



Erse Teknoloji Köprü ve Yol Bakım Tamir Teknolojileri Limited Şirketi, Ertuğrul Kasacı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta kuruldu. 


Erse Teknoloji Köprü ve Yol Bakım Tamir Teknolojileri Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü Çelik kontrüksüyon imalat ve inşaat b.Betonarme inşaat taahhüt ve kontrollük hizmetleri c.Köprü, viyadük, her türlü beton ve çelik binaların depreme karşı sismik güçlendirme ve taahhüt işleri d.Köprüler,viyadükler  ve baraj inşaatı, bakımı, onarımı  işleri e.İkamet amaçlı binaların inşaatı ( Müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler ve benzeri inşaatları) f. Basınçlı kaplar, çelik yapı imalatları, her nevi depolama tanklar imalat etme ve bunların kaynak dikişlerinin teknik usuller ve rontgen cihazları ile çekimi suretiyle kalite kontrolu, g.Hernevi boru hatları basınçlı boru, çebri boru ,betonarme boru, hatları imalat sondaj ve kalite kontrolü h. Her nevi çelik demir döküm ve aliminyum imalatlarının özellikle basınçlı kap çelik yapı imalatı ve yukarıda bahsedilenlerin imaltlarının kaynak dikişlerinin x ışınları ( x-ray) icihazları ile röntgen filimlerinin çekilmesi ve değerlendirilmesi  ı. Ultrasonik cihazı ile her türlü kaynak dikişi çatlak projite boşluk ve cidar kalınlıklarının ölçülmesi j.Vakum ve penatrent metotlarının tatbik edilerek kalite kontrolünün yapılması k.Tahribatsız test usullerinin geliştirilmesi ve tahribatsız test ve radyografi ile kontrollerinin geliştirilerek tatbik edilmesi l. x-ray cihazlarının ve tüm kontrol aletlerinin ve buna bağlı çeşitli yedek aksam ve sanayi filmi ithal edilmesi m. Tüm yukarıda sayılanların gerçekleşmesi için  ithalatını yapmak, bunların malzemelerinin ticaretini yapmak, ihracatını yapmak Şirketin amacını gerçekleştirmek, her türlü menkul ve gayrimenkul mallar, bu mallara müteallik haklar iktisap etmek ve bu husus şirket işleri için lüzumlu gayrimenkul ve tesisleri satın almak, inşa etmek veya ettirmek, kiralamak veya ipotek için rehin veya ipotek vermek, başkalarına ait gayrimenkullar üzerinde her türlü tasarruflarda bulunmak.



Geri Dön