29 / 04 / 2024

Erzurum MNG Residence fiyat listesi!

Erzurum MNG Residence fiyat listesi!

Firma: MNG Holding

Proje: MNG Residence

Erzurum MNG Residence fiyat listesi dahilinde konutların satışlarında metrekare birim fiyatı 2 bin lira olarak belirtiliyor. Erzurum MNG Residence projesinde resmi satışlar önümüzdeki Ramazan Bayramı'ndan sonra başlıyor...




MNG Residence projesi Erzurum'da  MNG Holding  tarafından yükseliyor.  MNG Residence  Erzurum projesi 4 blok olarak inşa ediliyor. MNG Residence satış süreci Ramazan Bayramı'ndan sonra başlıyor.


Erzurum MNG Residence fiyat listesi öncesinde MNG Residence hakkında bilgi verelim. Erzurum MNG Residence satılık konut tipleri stüdyolardan 5+1'lere kadar değişiyor.


Erzurum MNG Residence projesi 68 bin metrekare arsa alanında yükseliyor. Erzurum MNG Residence projesinde konut ve AVM alanları yer alıyor. Erzurum MNG Residence AVM için 200 bin metrekare alan belirlendi.



Erzurum MNG Residence fiyat listesi!


Erzurum MNG Residence fiyat listesi dahilinde metrekare satış fiyatı 2 bin lira olarak belirlendi. Erzurum MNG Residence 630 adet daireden oluşuyor. Erzurum MNG Residence teslim tarihi 2016 yılı olarak açıklandı. 


Erzurum MNG Residence projesinde 11 bin 700 metrekare yeşil alan bulunuyor. Erzurum MNG Residence satış ofisi ile 0212 548 48 38'i arayarak irtibata geçebilirsiniz.



Erzurum MNG Residence iletişim bilgileri

Telefon: 0212 548 48 38

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön