27 / 04 / 2024

Erzurum Şehir Hastanesi Ağustos'ta tamamlıyor!

Erzurum Şehir Hastanesi Ağustos'ta tamamlıyor!

Gaziosmanpaşa'da inşa edilen Ahes Misal İstanbul projesini hayata geçiren Süleyman Ekşi, 1900 yatak kapasiteli Erzurum Şehir Hastanesi’ni yaz sonunda hizmete açıyor...



Süleyman Ekşi’nin 2018 yılı itibariyle devam eden 15 şantiyede toplam 1,5 milyar TL bedelinde kamu- taahhüt işi bulunuyor. Süleyman Ekşi; Sakarya Stadyumu, Emlak Konut gelir paylaşımı ile Türkiye’deki ilk ödüllü yabancı yatırım sermayesinin girdiği ve en iyi proje seçilen İdealistKent, İtalya’dan mimarlık ödüllü alan Bilecik Üniversitesi Kampüsü ve Sakarya Üniversitesi Kampüsü gibi birçok kültür, eğitim, spor ve sağlık kompleksi projesini başarıyla tamamladı.

Erzurum Şehir Hastanesi hakkında da bilgiler verdi. Ekşi, "1900 yatak kapasiteli Erzurum Şehir Hastanesi’ni Ağustos ayının sonunda teslim etmeyi planlıyoruz. 265 bin metrekare alanda hizmet verecek olan Erzurum Şehir Hastanemiz, Kars, Ardahan gibi çevre illere de kaliteli sağlık hizmeti verecek" şeklinde konuştu.

Erzurum Şehir Hastanesi Ağustos ta tamamlıyor!

İstanbul’un en büyük kentsel dönüşümü

Gaziosmanpaşa'nın Bağlarbaşı bölgesinde Ahes Misal İstanbul'u hayata geçiren Süleyman Ekşi, buradan ev alacaklara yüzde 40'a varan prim vaat ediyor. Ahes Misal İstanbul, 2 bin 400 konut, 359 odalı otel, cadde dükkanları ve ofis bloğundan oluşuyor. Bin 600 dairelik ilk etap, 2019'un sonunda teslim edilecek. 

Erzurum Şehir Hastanesi Ağustos ta tamamlıyor!

Metrekaresi 2 TL’ye aidat

Düşük aidat garantisi sunduklarını ifade eden Süleyman Ekşi, “Çatılara kurulacak olan güneş panelleri, uzun süre tadilat gerektirmeyen dış cephe kaplamaları ve yağmur suyu arıtma sistemleri gibi özellikler sayesinde aidatları minimum düzeyde tutacağız. Aidatların şu an metrekaresi 2 TL ancak daha da aşağıya çekmek için çalışmalarımız devam ediyor" açıklamasında bulundu.


Geri Dön