04 / 05 / 2024

Erzurum Valisi Altıparmak Aziziye'de yapılan lise inşaatını gezdi!

Erzurum Valisi Altıparmak Aziziye'de yapılan lise inşaatını gezdi!

Yapımına 15 Nisan’da başlanan 24 derslikli lise ve 200 öğrenci kapasiteli pansiyonun inşaatı hakkında bilgiler alan Vali Altıparmak inşaatın hızlı bir şekilde ilerlemesinin memnuniyet verici olduğunu kaydetti...




Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak Aziziye İlçesinde yapılan lise ve pansiyon inşaatlarını gezdi. Yapımına 15 Nisan’da başlanan 24 derslikli lise ve 200 öğrenci kapasiteli pansiyonun inşaatı hakkında bilgiler alan Vali Altıparmak inşaatın hızlı bir şekilde ilerlemesinin memnuniyet verici olduğunu kaydederek yüklenici firmadan işin 2014 sonunda teslim edilmesini istedi.


Doğan Karataş İnşaat Firması tarafından yapımı gerçekleştirilen ve 10 bin 500 metrekare alan üzerine kurulan lise ve pansiyonun bölgede önemli bir eğitim açığını gidereceği belirtildi.


Aynı bölgede bulunan Yavuz Selim Yatılı Bölge Okulu’nun tamir edilen pansiyonu ve spor salonunu da gezen Vali Altıparmak daha sonra ilçeden ayrıldı. Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ın programına Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Rahmi Şenocak, Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, Aziziye İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Arslan ve Firma Sahibi Yusuf Karataş katıldı.



Erzurum Haber


Geri Dön