23 / 05 / 2024

aziziye lise pansiyonu

aziziye lise pansiyonu

Yapımına 15 Nisan’da başlanan 24 derslikli lise ve 200 öğrenci kapasiteli pansiyonun inşaatı hakkında bilgiler alan Vali Altıparmak inşaatın hızlı bir şekilde ilerlemesinin memnuniyet verici olduğunu kaydetti...

İş arayanlar dikkat! En az lise mezunu 1.877 personel alınacak!

Türkiye İş Kurumu'nun güncel iş ilanları yoğun rağbet görüyor. İŞKUR en az lise mezunu 1.877 müşteri temsilcisi alımı yapacağını duyurdu. Kamu ve özel kurumların müşteri temsilcisi ilanına başvurular İŞKUR internet sitesi üzerinden yapılabilecek.

İlkokul, lise, üniversite öğrencileri dikkat! Siz de yardım parası alabilirsiniz...

Devlet; ilkokul, ortaokul, lise ve üniversitede okuyan öğrencilerin ihtiyaçları olduğu takdirde öğrencilerin ailelerine maddi destek sağlıyor. Bu maddi yardımdan faydalanmak isteyenlerin Kaymakamlıklara bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına ve il meclisine başvuru yapması gerekiyor.

Ardahan Aziziye Kışlası Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ardahan Aziziye Kışlası Millet Bahçesi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Koç Okulu Yeni Lise Binası'nın temeli atıldı! 

4 bin metrekarelik alanda inşa edilecek 65 derslikli bir öğrenim kompleksi olan Koç Okulu Yeni Lise Binası'nın temel atma işlemi gerçekleşti.

Emlak işletmelerinde lise şartının kaldırılmasına büyük tepki!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, emlak işletmelerinde lise şartının kaldırılmasına büyük tepki gösterdi.

Mardinli lise öğrencileri İdlib'de 6 briket ev yaptırdı!

Mardinli lise öğrencileri biriktirdiği harçlıklarıyla Suriye'nin İdlib şehrinde 6 briket ev yaptırdı.

Kars Şeker Fabrikası'ndan Erzurum Aziziye'de kiralık gayrimenkul!

Kars Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Erzurum Aziziye'de yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Erzurum Aziziye'de Termal Aquapark'ın temeli atıldı!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde inşa edilecek olan Termal Aquapark Projesi'nin temeli törenle atıldı.

Erzurum Aziziye'de 50 kaçak yapı yıkıldı!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde izinsiz olarak inşa edilen garaj ve depoların da aralarında bulunduğu 50 yapı, belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Niğde'de lise öğrencisi inşaatlar için talaştan tuğla üretti!

Niğde'de lise öğrencisi Yüksel Yaşar Üçok, talaştan inşaatlarda yapı malzemesi olarak kullanılabilecek hafif ve daha ekonomik tuğla üretti.

TOKİ Erzurum Aziziye 1013 konut ihalesi 10 Haziran'da!

Erzurum İli Aziziye İlçesi Gezköy Mahallesi 1013 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 10 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Erzurum Aziziye'ye 1052 yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Aziziye'de 1052 yeni konut inşa edecek.

Erzurum Aziziye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kentsel dönüşüm hızlandı.  Termal turizm potansiyellerini bünyesinde bulunan Ilıca Mahallesi'nin yeni projelerle cazibesinin yükselteceği açıklandı.

aziziye lise pansiyonu Haberi

aziziye lise pansiyonu


Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak Aziziye İlçesinde yapılan lise ve pansiyon inşaatlarını gezdi. Yapımına 15 Nisan’da başlanan 24 derslikli lise ve 200 öğrenci kapasiteli pansiyonun inşaatı hakkında bilgiler alan Vali Altıparmak inşaatın hızlı bir şekilde ilerlemesinin memnuniyet verici olduğunu kaydederek yüklenici firmadan işin 2014 sonunda teslim edilmesini istedi.


Doğan Karataş İnşaat Firması tarafından yapımı gerçekleştirilen ve 10 bin 500 metrekare alan üzerine kurulan lise ve pansiyonun bölgede önemli bir eğitim açığını gidereceği belirtildi.


Aynı bölgede bulunan Yavuz Selim Yatılı Bölge Okulu’nun tamir edilen pansiyonu ve spor salonunu da gezen Vali Altıparmak daha sonra ilçeden ayrıldı. Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ın programına Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Rahmi Şenocak, Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, Aziziye İlçe Milli Eğitim Müdürü...