27 / 04 / 2024

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru’nun ilk kitabı Tesadüf Yoktur yayınlandı!

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru’nun ilk kitabı Tesadüf Yoktur yayınlandı!

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru,  yönetim felsefesinin sırlarını anlattığı “Tesadüf Yoktur” isimli kitabını yayınladı.



İş hayatında 29 yıllık bir tecrübeye sahip olan Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru, ”Tesadüf Yoktur” isimli kitabında değerler temelli yönetim felsefesinin sırlarını okurlarıyla paylaştı. Şirin Mine Kılıç ile Temel Karataş editörlüğünde hazırlanan kitap, Doğan Kitap tarafından yayınlandı Kitapta; iş dünyasının yazılmamış kuralları, Özdoğru’nun kılavuz niteliğindeki yönetim prensipleri ve faydalı bilgileri akıcı bir dille aktarılıyor. Özellikle iş hayatına yeni atılacak gençler için kılavuz niteliğinde olan kitabın sayfalarında Ali Olgun’un karikatürleri yer alıyor. 
H. Çağatay Özdoğru; kitabında okuyuculara şu şekilde sesleniyor: “Bu kitapta, yıllar boyunca büyük faydasını gördüğüm, değerler bazlı yaşam ve yönetim felsefemi anlatmaya çalıştım. Bana göre, değerler temelli yönetim mücadelesi hayatımızın merkezine oturmalıdır; çünkü nasıl anılmak ve hatırlanmak istediğimizi belirler. Ben de inandığım, şahsen faydasını gördüğüm tecrübelerimi ve yönetim felsefemi ilk kez bir kitap yazarak sizlere aktarmak istedim, umarım okuyan herkes için faydalı olur.”

Esas Gayrimenkul'ün AVM'leri 1 Haziran'da yeniden açılacak!


Geri Dön