03 / 05 / 2024

Esat Altungün: Kuşadası turizmde 3. sıraya çıkacak!

Esat Altungün: Kuşadası turizmde 3. sıraya çıkacak!

Başkan Esat Altungün, “ Göreve geldiğimizde ilk işimiz tanıtım hamlesi başlatmak oldu. Tanıtım hamlesiyle birlikte tüm turizm yatırımcılarına çağrı yaptık ve kısa sürede bunun meyvelerini aldık. Şu anda nitelikli yatak sayımız 15 bin artacak" dedi




Yerel seçim yaklaştıkça, seçimlere yönelik çalışmalar da hız kazanıyor. Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, 2. hizmet dönemi çalışmalarını kamuoyuyla paylaşabilmek amacıyla düzenlediği halk buluşmasıyla yerel seçimlere yönelik çalışmalarına hız kazandırdı. “Yeniden CHP Yeniden Esat“ sloganıyla gerçekleştirilen halk buluşmasına hem partililer hem de Kuşadalılar büyük ilgi gösterdi. Belediye Düğün Salonu önünde düzenlenen toplantıya katılan binlerce kişi Başkan Altungün’e yoğun şekilde sevgi gösterilerinde bulundu.


Belediye Düğün Salonu önünde gerçekleştirilen toplantıda, kurulan dev led ekranlardan belediyenin 4,5 yıla yakın süre boyunca yaptığı hizmetler halk buluşmasına katılan vatandaşlara sunuldu. Kuşadası merkezi ile Davutlar ve Güzelçamlı beldeleri ve köylerin 4 bini aşkın kişinin katıldığı halk buluşmasında ilk olarak kürsüye CHP Kuşadası ilçe Başkanı Soner Kaplan, ardından ise CHP Aydın il Başkanı Barkan Kalınomuz çıktı. 


2009 yerel seçimlerinde göreve geldikleri günden itibaren halkla iç içe ve hizmet üreten bir belediye yaratmak için mücadele verdiklerini kaydeden Başkan Altungün, “ Kuşadası’nın 5 sene, 10 sene, 20 sene önce yaşadıklarını unutmuş. Kuşadası’nın hangi olumsuzluklarla anıldığını unutmuş. Biz Kuşadası’nı hizmet ve huzur kenti yaptık. Seçildiğimiz gün rozetimizi çıkardık. Görüşü ne olursa olsun her Kuşadalıya eşit hizmet verdik, kimseye ayrımcılık yapmadık. Başkan Altungün, “ Göreve geldiğimizde ilk işimiz tanıtım hamlesi başlatmak oldu. Tanıtım hamlesiyle birlikte tüm turizm yatırımcılarına çağrı yaptık ve kısa sürede bunun meyvelerini aldık. Şu anda nitelikli yatak sayımız 15 bin artacak. Hilton ile ilk marka otele kavuştuk. Ramada Otel’in inşaatı devam ediyor. Bunun yanında 3 büyük turizm yatırımı da başlamak üzere. Gemi turizminde Türkiye’nin başkentiyiz.“ diye konuştu.



Milliyet


Geri Dön