25 / 05 / 2024

Esen7 Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Esen7 Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Hakan Şalci ve Hülya Erkut ortaklığında kuruldu.



Esen7 Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Hakan Şalci ve Hülya Erkut ortaklığında kuruldu.

Esen7 Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Amaç Ve Konu Turizm 01- Otel, motel, pansiyon işletmeciliğine yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir veya satın alabilir, satabilir, işletebilir. 02- Yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat ve turizm acenteliği kurabilir, işletebilir, devir alabilir, devir edebilir, Seyahat Acenteleri Kanunu uyarınca acentelik belgesi alabilir. 03- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul, otel, motel, pansiyon gibi turistik tesisler, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri alabilir, satabilir, günlük, haftalık, aylık veya yıllık kiraya alabilir ve kiraya verebilir. Komisyon mukabilinde her nevi gayrimenkul alımı, satımı, kiralanması ve pazarlamasını yapabilir. 04- Konusu ile ilgili menkul ve gayrimenkul mallar ile hak ve tesisler üzerine şirket için rehine ipotek verilebilir fek edilebilir hak ve alacaklarının temini ve tahsisi için ayni ve şahsi her türlü teminat verebilir gösterebilir ve ipotekli mallar alabilir, satabilir, 3.şahıs ve tüzel kişilere şirket gayrimenkul, menkul ve mallan üzerine ipotek tesis ettirebilir. Şirket adına girilen ortak işlerde ipotekli mal alıp satabilir, şirket mallarına ipotek tesis ettirebilir. 05- Turizme yönelik otel, motel, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme, tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek faaliyetlerini yapabilir


Geri Dön