02 / 05 / 2024

Esenköy Esendeniz Villaları'nın tamamı satıldı!

Esenköy Esendeniz Villaları'nın tamamı satıldı!

Yalova Esenköy' de bulunan Esendeniz Villaları'nın inşaatı tamamlandı. 21 villadan oluşan projede villaların tamamı satıldı.



 

Esendeniz Villaları, Yalova iline bağlı Esenköy ilçesinde bulunan ve Esenköy’ün en güzel manzarasına sahip arazisine inşa edilmiş 21 villadan oluşan bahçeli, otoparklı ve güvenlikli bir sitedir.

 

Villalar dubleks şeklinde olup üst katta 3 oda, önde ve arkada olmak üzere 2 adet balkon ve 1 adet banyo bulunmaktadır.  Alt katta ise genişçe bir mutfak, salon, tuvalet ve villanın ön tarafında bahçeye açılan genişçe bir balkon bulunmaktadır. Balkonlarda ahşap pergola yapılmıştır. Villaların kullanım alanı 140 m2 dir. Kendini ait her villanın 400-600 m2 bahçesi bulunmaktadır. Bahçe peyzajı taş duvarlarla ve meyve ağaçlarıyla dizayn edilmiştir.

 

Villaların her yerinden kapanmaz muhteşem deniz ve orman manzarası hakimdir. Denize mesafesi 300 metredir. Villaların her yerinden keyifle masmavi deniz, yemyeşil orman ve karşınızda İstanbul’u seyredebilirsiniz.

 

Esendeniz Villalarına ulaşım da çok kolaydır. İstanbul’dan gelenler için Eminönü, Kadıköy, Bostancı ve Yenikapı’dan sabah akşam turyol ve İDO  seferleri yapılmaktadır. Dolayısıyla istediğiniz zaman Esendeniz Villalarının önünde yer alan limandan 1 saat gibi kısa bir sürede İstanbul’un merkezine gidip İstanbul’u gezebilir ve tekrar geri dönebilirsiniz. Arabalı gelmek isteyenler içinde Yalova’dan 35 km sonra Esendeniz Villalarına ulaşırsınız.

 

Körfez köprüsü  ile İstanbul’dan Yalova’ya geçmek sadece 2 dakikanızı  alacak. 

 

Esendeniz Villalarına çok yakın konumda doğa harikası yerler mevcuttur. Yaylalar, şelaleler, termal kaplıcalar, piknik alanları gibi. Türkiye’nin büyük market zincirleri de siteye çok yakın konumda olup her türlü alışverişi yapmak oldukça kolaydır.

 

Esenköy oksijenin en bol olduğu, doktorların astım hastalarına tedavi için önerdiği bir ilçedir. Sahilde yer alan plaj ile denizin tadını çıkarmakta mümkündür. Ayrıca bu ilçenin bir diğer özelliği ise Türkiye’de sadece kadınlara ait bulunan “Kadınlar Plajı” bulunmasıdır. Sadece bayanların kullanımına açık bu plaj ile özellikle muhafazakar kesim bayanları rahatça denize girebilmektedir.

 

Esendeniz Villaları iletişim bilgileri!

 

Telefon: 0532 324 75 19

Web Adresi: www.esendenizvillalari.com

 


Geri Dön