06 / 05 / 2024

Herkesin beklediği haber sonunda geldi! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Herkesin beklediği haber sonunda geldi! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, vatandaşlara Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümü alanının yarın açılacağını açıkladı. İşte detaylar!



AK Parti Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak vatandaşlara Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm alanının açılışının müjdeli haberini verdi. Esenler Belediye Başkanı Göksu, yaptığı paylaşım şu şekilde;

“Haydi Esenler vakit milletin lideriyle, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'la buluşma vakti.” Göksu’nun paylaştığı videoda; "Sevgili kardeşlerim, şu anda görmüş olduğunuz bu alan, Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm alanı. 60 bin konutluk bu kentsel dönüşüm alanında İnşallah Cuma günü Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle ilk etap konutlarını teslim ediyoruz." şeklinde konuştu.

Başkan Mehmet Tevfik Göksu paylaşımını şöyle noktaladı; "Sesimi duyan bütün kardeşlerimi Cuma günü saat 17.30'da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile buluşmak üzere Esenler Dörtyol Meydanı'na bu güzel mutluluğu paylaşmaya davet ediyorum."

İŞKUR 8 bin TL maaşla personel alımı yapacak! İşte detaylar!

Peker Holding İstanbul’un kalbine yeni bir ofis projesi daha ekliyor!

Türkiye’nin Rusya’ya olan ihracatı Batılı ülkeleri kaygılandırıyor!


Geri Dön