29 / 04 / 2024

Esenpark Plaza Esenyurt ödeme planı!

Esenpark Plaza Esenyurt ödeme planı!

Firma: BTC İnşaat ve MG Proje

Proje: Esenpark Plaza

Esenpark Plaza Esenyurt ödeme planı kapsamında yüzde 15 peşinatla, 40 ay vade farksız ödemeler yapılıyor. Esenpark Plaza ofis satışları 140 bin liradan başlayarak gerçekleştiriliyor...




İstanbul Avrupa yakasında Esenyurt ilçesinde yükselen  Esenpark Plaza  projesi  BTC İnşaat ve MG Proje  ortaklığında inşa ediliyor. Esenpark Plaza Esenyurt ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılıyor.


Esenpark Plaza Esenyurt projesinde 48 adet ofis ve 20 adet mağaza bulunuyor. Esenyurt Esenpark Plaza projesi 6 katlı 2 blok halinde yükseliyor. Esenpark Plaza teslimleri 18 ay sonra yapılması planlanıyor.


Esenyurt Esenpark Plaza satılık ofis fiyatları 140 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Esenyurt Esenpark Plaza dükkan fiyatları ise metrekaresi 10 bin TL'den satılıyor. 


Esenpark Plaza Esenyurt ödeme planı!


Esenpark Plaza Esenyurt ödeme planı koşullarına göre peşinat tutarı yüzde 15 olarak belirtiliyor. Yüzde 15 peşinat verildikten sonra Esenpark Plaza ödemeleri firma bünyesinde 40 ay vade farkı olmadan ödeniyor.


Esenpark Plaza Esenyurt projesinde ofislerin büyüklükleri 72 - 87 metrekare arasında değişirken, mağazaların büyüklükleri ise 141 metrekareden başlayıp, 2 bin 500 metrekareye kadar değişiklik gösteriyor.


Esen Park Esenyurt iletişim

Telefon: 0212 852 65 55

Web adresi: http://www.esenparkplaza.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön