29 / 04 / 2024

Esenpark Plaza Esenyurt ulaşım!

Esenpark Plaza Esenyurt ulaşım!

Firma: BTC İnşaat ve MG Proje

Proje: Esenpark Plaza

18 ay sonra teslimleri gerçekleşecek olan Esenpark Plaza Esenyurt ulaşım bilgileri şöyle: 19 Mayıs Bulvarı No:20 Esenyurt - İstanbul - Esenpark Satış ofisi telefon numarası: 0212 852 65 55



2 bin 770 metrekare arsa alanına sahip olan  Esenpark Plaza  projesi lokasyon olarak İstanbul'un Avrupa Yakasında yer alan Esenyurt bölgesinde konumlandırılıyor. Esenpark Plaza Esenyurt ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.


MG Proje ve BTC İnşaat imzası ile yükselen Esenpark Plaza Esenyurt projesinde 48 ofis ve 20 mağaza yer alıyor. 2 bloktan meydana gelen Esenpark Plaza projesinde ofislerin satış süreci devam ediyor.


Esenpark ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 18 ay sonra cevabı veriliyor. Esenyurt Esenpark projesinde 2 bin 500 metrekarelik kapalı otopark, güvenlik sistemi, yangın söndürme sistemi ve çift asansör bulunuyor.


Blokların 6 katlı olarak tasarlandığı Esenpark Plaza projesinde ofisler 72 metrekare ile 87 metrekare, mağazalar ise 141 metrekare ile 2 bin 500 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip.  Esenpark Plaza Esenyurt ulaşım bilgilerinden önce ödeme planından bahsedelim.


Esenpark Plaza ödeme planı bilgisine göre ofis bedelinin yüzde 15'lik kısmı peşin olarak veriliyor. Kalan tutar ise firma bünyesinde vade farksız 40 ay taksitlendirilip ödenebiliyor. Esenpark Plaza satılık ofis fiyatları şöyle:


MG Proje Esenpark Plaza  fiyat listesi:

72 metrekare ofisler 145 bin TL'den, 

Ofislerin metrekare birim fiyatı ise 2 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Esenpark Plaza Esenyurt ulaşım bilgileri şöyle:


Esenpark Plaza Esenyurt nerede?

Esenyurt Esenpark Plaza ulaşım adresi: 19 Mayıs Bulvarı No:20 Esenyurt - İstanbul


Esenpark Plaza Esenyurt ulaşım!


BTC İnşaat-MG Proje Esenpark Plaza iletişim:

Telefon: 0212 852 65 55

Web adresi: www.esenparkplaza.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön