28 / 04 / 2024

Esenpark Plaza Esenyurt teslim tarihi!

Esenpark Plaza Esenyurt teslim tarihi!

Firma: BTC İnşaat ve MG Proje

Proje: Esenpark Plaza

Esenpark Plaza Esenyurt teslim tarihi 18 ay sonra olarak belirtiliyor. Tüm ofislerin satıldığı Esenyurt Esenpark Plaza projesinde dükkanların metrekaresi 10 bin TL olarak belirlendi..




BTC İnşaat ve MG Proje işbirliğiyle hayata geçirilen  Esenpark Plaza  projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt bölgesinde inşa ediliyor. Esenpark Plaza Esenyurt teslim tarihi öncesinde projeden bahsedelim.


Esenpark Plaza Esenyurt projesi 2 blok olarak tasarlandı. Konut ve ofis alanlarının yer aldığı Esenyurt Esenpark Plaza projesinde ofislerin tamamı satıldı. Esenpark Plaza Esenyurt'ta bloklar 6 katlı olarak yükseliyor.


48 adet ofisin yer aldığı Esenyurt Esenpark Plaza projesinde 20 adet ticari ünite bulunuyor. Esenpark Plaza Esenyurt projesinde dükkanların satışları devam ediyor. Esenpark Plaza Esenyurt'ta dükkanların metrekaresi 10 bin TL olarak belirtiliyor.




Esenpark Plaza Esenyurt teslim tarihi!


Esenpark Plaza Esenyurt teslim tarihi 18 ay sonra olarak belirlendi. 142 metrekareden başlayan büyüklükte dükkanların tasarlandığı Esenyurt Esenpark Plaza projesinde dükkanların fiyatları 1 milyon 400 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor.


Esenyurt Esenpark Plaza projesinde ofis büyüklükleri ise 72 metrekare ile 87 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Esenyurt Esenpark Plaza projesi 2 bin 770 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.



Esenpark Plaza Esenyurt nerede?

Esenpark Plaza Esenyurt adres : 19 Mayıs Bulvarı No:20 Esenyurt - İstanbul


Esenpark Plaza Esenyurt iletişim

Telefon: 0212 852 65 55

Web adresi: www.esenparkplaza.com


projeye sor



Geri Dön