28 / 04 / 2024

Esenpark Plaza ulaşım!

Esenpark Plaza ulaşım!

Firma: BTC İnşaat ve MG Proje

Proje: Esenpark Plaza

Esenpark Plaza ulaşım bilgileri satış ofisinden öğrenilebiliyor. Esenpark Plaza' da yer alan ofislerin metrekare birim fiyatı 10 bin TL olarak belirlendi. Proje Esenyurt' ta inşa ediliyor...




Esenpark Plaza ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt' ta konumlandırılıyor.  Esenpark Plaza  projesi  BTC İnşaat ve MG Proje  ortak girişimi ile hayata geçiriliyor.


Esenpark Plaza projesi 2 bin 770 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 6 kattan meydana gelen ve 2 blok olarak tasarlanan Esenpark Plaza ticari bir konsepte sahip. 


Esenpark Plaza projesinde  20 mağaza ve 48 ofis bulunuyor. Esenpark Plaza'da bulunan mağazaların alanları 141 metrekare ile 2 bin 500 metrekare arasında değişirken, projedeki ofisler ise 72 metrekare ile 87 metrekare aralığında alan büyüklüğünde tasarlandı.

 

Esenpark Plaza ulaşım!


BTC İnşaat Esenpark Plaza'da ofislerin metrekare birim fiyatı 10 bin TL olarak belirlend. Projede yer alan ofisler minimum 140 bin TL'den satışa sunuluyor.  


Esenpark Plaza ödeme planı kapsamında yüzde 15'i peşinat olarak ödendiği takdirde kalan tutar için firma bünyesinde faizsiz bir şekilde 40 ay boyunca vadelendirme yapılıyor. Esenpark Plaza Esenyurt'ta teslimlerin 18 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. 


Esenpark Plaza ulaşım!


Esenpark Plaza ulaşım bilgileri kapsamında konum olarak hastanelere ve okullara sadece 5 dakika, Atatürk Havalimanı’na 30 dakika uzaklıkta yer alıyor. 


BTC İnşaat Esenpark Plaza’da çift asansör, 2 bin 500 metrekarelik kapalı otopark, yangın söndürme sistemi, güvenlik sistemi gibi olanakları mevcut. 


Esenyurt Esenpark Plaza iletişim bilgileri!

Telefon: 0212 852 65 55

Web adresi: www.esenparkplaza.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön