28 / 04 / 2024

Esenyurt City Center ofis fiyatları!

Esenyurt City Center ofis fiyatları!

Firma: Özyurt A.Ş , Bahar İnşaat

Proje: City Center

Esenyurt City Center ofis fiyatları metrekare olarak 1.750 dolardan başlangıç gösteriliyor. Esenyurt City Center Rezidans projesinde konut teslimlerinin 2015 yılı Şubat ayında yapılması planlanıyor...




İstanbul Avrupa yakasında Esenyurt ilçesinde inşa ediliyor olan Esenyurt  City Center  projesi Özyurt A.Ş tarafından hayata geçiriliyor. Esenyurt City Center ofis fiyatları öncesinde Esenyurt City Center hakkında bilgi verelim.


Esenyurt City Center projesinde daireler 70 metrekare ile 180 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Esenyurt City Center Rezidans projesinde konutların satışları yüzde 1 KDV oranı ile gerçekleştiriliyor.


Esenyurt City Center Rezidans projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. Esenyurt City Center Rezidans projesinde konut ve ofis dışında ilçe emniyet binası, hükümet konağı, belediye binası da yer alıyor.



Esenyurt City Center ofis fiyatları!


Esenyurt City Center ofis fiyatları metrekare olarak 1.750 dolardan başlayarak yükseliyor. Esenyurt City Center Rezidans projesi içerisinde yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, spor alanları gibi sosyal alanlar yer alıyor.


Esenyurt City Center Rezidans satış ofisi ile 0212 450 25 61 telefon numarasından görüşülüyor. Esenyurt City Center Rezidans teslim tarihi 2015 yılının Şubat ayı olarak belirtiliyor. Esenyurt City Center Rezidans projesi 170 milyon dolar yatırım bedeline sahip. 


Esenyurt City Center nerede?

Esenyurt City Center adres : Namık Kemal Mah. Doğan Araslı Cad. Esenyurt/İSTANBUL/TÜRKİYE


Esenyurt City Center Residence iletişim

Telefon: 0212 450 25 61

Web adresi: http://www.citycenteresenyurt.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön