27 / 04 / 2024

Esenyurt Meydan Ardıçlı'nın son etabı yıl sonunda teslim!

Esenyurt Meydan Ardıçlı'nın son etabı yıl sonunda teslim!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi ortaklığı ile Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yükselen Meydan Ardıçlı projesinin son etap teslimleri  için geri sayım başladı.



Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi ortaklığı ile Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yükselen Meydan Ardıçlı projesinin son etap teslimleri için geri sayım başladı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, toplamda 67 bin metrekare arsa üzerinde altışar ve yedişer katlı 27 bloktan meydana gelen söz konusu projenin tamamının bu yılın sonunda sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. 

Paylaşılan detaylara göre, toplamda 150 milyon dolarlık yatırımla yükselen Meydan Ardıçlı projesinde 1.681 konut ve 125 ticari ünite bulunuyor.

Yine aktarılan detaylara göre, söz konusu projede; F bloklar prestij kitlesine, A ve D bloklar genç kitleye, B ve C bloklar ailelere hitap edecek şekilde tasarlandı.

Esenyurt'ta yükselen ‘Meydan Ardıçlı’ sakinlerine stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon olacak şekilde toplamda e beş ayrı daire seçeneği sunuluyor.

Yine verilen bilgilere göre, söz konusu projede yer alan konutların alanları 41 metrekare ile 228 metrekare arasında değişiyor. Yüzde 90’lık kısmı satılan Meydan Ardıçlı projesinde kamuya açık alışveriş ve eğlence imkanı sunan caddeler de bulunuyor. 

Esenyurt Meydan Ardıçlı nın son etabı yıl sonunda teslim! 

Aktarılan detaylara göre, konumu ve sunmuş olduğu prestij ile bölgede yeni yaşam dalgası başlatmış olan Esenyurt ‘Meydan Ardıçlı’ merkezi lokasyonu ve üst düzey donanımıyla da katma değeri yüksek bir yatırım şeklinde dikkat çekiyor.

Söz konusu projede site sakinlerinin durak, sosyal tesis, metro ve çarşıya ulaşımını kolaylaştıran shuttle servisi ile konfor üst düzeye çıkartılmış oluyor.

Paylaşılan bilgilere göre, yatay mimarinin en güzel örnekleri arasında yer alan Meydan Ardıçlı projesi geçmişin nostaljik cumbalı mimari tasarımını, bugünün modern mimarisiyle bir araya getiriyor. Yine verilen detaylara göre, Paris’ten Roma’ya New York’tan mega kent İstanbul’a kadar dünyanın en büyük metropollerinin meydanlarından esinlenerek tasarlanan Esenyurt Meydan Ardıçlı, konumu ve donanımından aldığı güçle bölgenin sosyal yaşamına da üst düzey bir boyut katıyor. 

Meydan Ardıçlı projesinde sokak sanatçılarının eserlerini sergileyebilecekleri alanlardan, içinde dünyaca ünlü markaları barındıran dükkanlardan, kafe ve restoranlara kadar her türlü detaya yer veriliyor. 

Esenyurt Meydan Ardıçlı projesinde 12 bin metrekareden oluşan yeşil alan ve yer altı otoparkları da mevcut.

www.meydanardicli.com.tr
 

Ödül İstanbul'da 24 ay vade fırsatı! İlk bloklarda teslimler başladı! 

Milli Emlak o ilde 2 adet konut satacak!

TOKİ'den bu ile hem konut hem de dükkan geliyor! 322 konutluk yeni proje için start verildi!


Geri Dön