28 / 04 / 2024

Ödül İstanbul'da 24 ay vade fırsatı! İlk bloklarda teslimler başladı! 

Ödül İstanbul'da 24 ay vade fırsatı! İlk bloklarda teslimler başladı! 

Özyurtlar Holding imzasıyla Beylikdüzü'nde yükselen Ödül İstanbul'da ilk blokların teslimleri başladı. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere şirket bünyesinde 24 ay vade fırsatı sunuluyor. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...



Özyurtlar Holding, köklü dneeyimi ve güçlü finansal yapısıyla sektörün güvenilir markaları arasında bulunuyor. Özyurtlar Holding, Beylikdüzü’nde  hayata geçirdiği projesi Ödül İstanbul’da iki bloğun inşaatını bitirdi. 

İlk etapta toplam 997 adet konuta yer verilen iki blokta, konut teslimlerine başlandı. Ödül İstanbul'da tapular da hazır. 

Ödül İstanbul projesi, toplam 39 bin 561 metrekare arsa ve 362 bin 584 metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. Projede inşaatın yüzde 80'lik bölümü tamamlandı.

Ödül İstanbul da 24 ay vade fırsatı! İlk bloklarda teslimler başladı! 

24 AY VADE FIRSATI

Ödül İstanbul, toplam 8 blok halinde hayata geçiriliyor. Teslimleri etap etap yapılacak olan projede G ve H blokların inşaatı tamamlandı. 

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu ve bu teslimine başlanan blokların, daire sayısının en yüksek olduğu 997 daireden oluşan bloklar olduğunun altını çizdi. 

Tamer Özyurt, "Toplam 250 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiğimiz projemiz, bölgenin en dinamik ve yerli yabancı markaların buluşma noktası olma özelliği taşıyor. Ödül İstanbul projesinde satışı devam eden dairelerimiz için uygun finansman ve ödeme kolaylıkları sağlıyoruz" açıklamasında bulundu ve şirket bünyesinde 24 ay vade fırsatı sunulduğunu söyledi. 

Ödül İstanbul da 24 ay vade fırsatı! İlk bloklarda teslimler başladı! 

Özyurt, söz konusu açıklamasında "Alt katı ticari ünitelerden oluşan projemizin bu alanlarını kurumsal firmalara kiraya vermeye özen gösteriyoruz. Türkiye’nin dev market ve kafe zincirleri bu alandaki yerlerini şimdiden aldı" bilgilerine de yer verdi ve şu anda bir zincir market ile beyaz eşya ve elektronik markasının hizmet verdiğini aktardı. 

Özyurtlar Holding’in 39’uncu projesi olan Ödül İstanbul, sekiz blokta toplam 2 bin 683 daire, 102 adet ticari alan olacak şekilde; 2 bin 785 üniteden ve büyüklükleri 64 ile 164 metrekare arasında değişiklik göstereni 1+1, 2+1, 3+1 konut tiplerinden meydana geliyor. 

Beylikdüzü’nün en hızlı değerlenen bölgesindeki konumu, tatil köyü konforu ve izole bir yaşam imkanıyla hayata geçirilen Ödül İstanbul'da, peyzaj düzenlemesi yapılmış 900 metrekarelik sosyal alan ve bin 550 metrekarelik gezi bahçesi ile toplam 2 bin 450 metrekare yeşil alanı ve çocuk parkları ile İstanbul içerisinde büyük bir doğal park yaşamı vadediyor. 

Ödül İstanbul da 24 ay vade fırsatı! İlk bloklarda teslimler başladı! 

Projede, geniş park alanları, fitness salonu, yüzme havuzu, güzellik salonu, tenis kortu, oyun parkı, futbol sahası, çocuk kulübü, mağaza ve dükkanlar, basketbol sahası, parti/toplantı salonu, kafe ve restoran, resepsiyon hizmeti, açık ve kapalı otopark alanları ile 7/24 güvenlik hizmeti gibi  birçok sosyal donatı alan ile imkan sunuluyor. 

E-5 Karayolu üzerinde hayata geçirilen proje, Tüyap Fuar Merkezi’ne, civardaki okul ve sağlık merkezlerine yürüme mesafesinde; İstanbul Havalimanı'na ise 30 dakika uzaklıkta yükseliyor. 

Web: https://ozyurtlar.com/Proje/odul-istanbul/

BATI KOOP'tan 1.141 adet konutluk dev proje! Meydan Feronia projesi satışta!

Yeni Levent 2. Etap satışta! 120 aya varan kredi fırsatı! 

Ferce Bağlıca satışta! Sıfır faiz, sıfır peşinat, kişiye özel ödeme imkanı!


Geri Dön