27 / 04 / 2024

Yeni Levent 2. Etap satışta! 120 aya varan kredi fırsatı! 

Yeni Levent 2. Etap satışta! 120 aya varan kredi fırsatı! 

Firma: Dap Yapı

Proje: Yeni Levent 2. Etap

Yeni Levent 2. Etap'ta konut satışları 120 aya varan kredi fırsatıyla başladı. Peki Yeni Levent 2. Etap nerede? İşte Yeni Levent 2. Etap ile ilgili merak edilen detaylar...



DAP Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Yeni Levent 2. Etap'ta satışlar başladı. Yeni Levent projesi, İstanbul Sarıyer'de M. Ayazağa Mahallesi'nde yükseliyor. 

Yeni Levent 2. Etap'ta bahçe villalar ve teras villalar yer alıyor. Projedeki konutların büyüklükleri 70 metrekare ile 400 metrekare arasında değişiyor. 

Yeni Levent 2. Etap, yatay mimari esas alınarak hayata geçiriliyor. Projede yer alan blokların yükseklikleri 5 ile 10 kat arasında değişiklik gösteriyor. 

Yeni Levent 2. Etap satışta! 120 aya varan kredi fırsatı! 

Yeni Levent projesi, konut sahiplerine Emlak Konut GYO güvencesi ve Dap Gayrimenkul Geliştirme vizyonuyla,
yemyeşil bir doğal yaşamın kapılarını aralıyor. 

Konut teslimlerinin 2024 yılı içinde yapılması planlanan projede, topla 967 adet konut yer alıyor. Projede 1+1'den 6+1'e kadar değişen konut tipleri bulunuyor. 

Yeni Levent projesi, 53 bin 46 metrekarelik arsa alanında hayata geçiriliyor. 218 bin 862 metrekare inşaat alanına sahip projede 16 blok yer alıyor. 

Yeni Levent 2. Etap satışta! 120 aya varan kredi fırsatı! 

Açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, sosyal tesis, ve 1.236 araç kapasiteli otopark gibi sosyal alanları bulunan proje, İstanbul Çevre Yoluna 50 metre, NEF Stadyumuna 135 metre, Seyrantepe 700.Yıl parkına 450 metre uzaklıkta yükseliyor. 

İstisnasız radye jeneral temel üzerinde inşa edilen Yeni Levent projes, güncel deprem yönetmeliğine uygun şekilde hayata geçiriliyor. 

Geniş bahçeli daireleri ve yüksek tavanlı mimarisiyle ferah yaşam alanları sunan projenin içinde bir okul ile koru da yer alıyor. 

Ayrıca, Yeni Levent projesi, iş, yaşam, kültür-sanat ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Maslak Kampüsü ile Boğaziçi Üniversitesi gibi eğitim kurumlarına da yakın mesafede oluşuyla dikkatleri çekiyor. 

Yeni Levent 2. Etap satışta! 120 aya varan kredi fırsatı! 

YENİ LEVENT 2. ETAP ÖDEME SEÇENEKLERİ 

Yeni Levent projesinde yer alan konutların fiyatları, satış ofislerinden öğrenilebiliyor. 

Projeden konut sahibi olmak isteyenlere yüzde 20 peşinata 120 ay vade fırsatı sunuluyor. 

Web: https://yenilevent.com.tr/

Tel: 444 9 327

Ferce Bağlıca satışta! Sıfır faiz, sıfır peşinat, kişiye özel ödeme imkanı!

Vox Bağlıca satışta! Yeni proje!

Güler Concept satışta! Yeni proje!


projeye sor



Geri Dön