27 / 04 / 2024

Vox Bağlıca satışta! Yeni proje!

Vox Bağlıca satışta! Yeni proje!

Firma: Meydan Yapı

Proje: Vox Bağlıca

Meydan Yapı tarafından Ankara'da inşa edilen Vox Bağlıca villa projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...



Vox Bağlıca, 11 bin 513 metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek. Proje  Meydan Yapı  imzasıyla hayata geçirilecek. Satışları devam eden projede 30 adet villa yer alacak.

Vox Bağlıca’da satışa sunulan daire seçenekleri 5+1 ve 6+2 tipleri şeklinde değişiyor. 

Vox Bağlıca satışta! Yeni proje!

VOX BAĞLICA NE ZAMAN TESLİM EDİLECEK?

Vox Bağlıca’da modern yaşamın her detayı düşünülerek tasarlanan villalar ile hem konforlu hem de huzurlu bir yaşam sunulması planlanıyor. Doğa ile iç içe, yeşillikler arasında güven ve mutlulukla dolu anlar sağlayan projenin 12 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.

Vox Bağlıca satışta! Yeni proje!

VOX BAĞLICA SOSYAL ALANLAR NELER?

Vox Bağlıca güvenlikli site iç kullanımı, peyzaj alanları, yürüyüş yolları, oturma alanları, spor sahası ve çocuk oyun parkıyla, aileniz için rafine bir yaşam sunuyor. Projede her villa için 2 adet otopark alnı da bulunuyor.

Vox Bağlıca satışta! Yeni proje!

Projedeki modern güvenlik sistemleri imkanı ile tam güvenlikli site içi kullanımı mülk sahiplerinin huzurunu garanti altına alırken, çevresindeki alışveriş merkezleri, hastaneler, okullar gibi hizmetlerle de entegre bir yaşam sağlıyor. Proje konum olarak Bağlıca, Bağlıca Blv. No:108, 06790 Etimesgut/Ankara'da hayata geçiyor.

Vox Bağlıca satışta! Yeni proje!

VOX BAĞLICA'DA VİLLA FİYATLARI NE KADAR?

Meydan Yapı tarafından Ankara'da inşa edilen  Vox Bağlıca  villa projesi satışa çıktı. Satışa çıkan projede fiyatlar 19 milyon 950 bin TL'den başlıyor.

Telefon: 444 91 47

Aras Kargo 1 milyar liralık yatırım yapacak!

Orman Genel Müdürlüğü Kocaeli Başiskele'de arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Ünlü ekonomistten bomba Dolar tahmini: Piyasalar yangın yerine dönecek! Dolar 42 lira...


projeye sor



Geri Dön