29 / 04 / 2024

Esenyurt Terrace Mix fiyat listesi!

Esenyurt Terrace Mix fiyat listesi!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Mix

Esenyurt Terrace Mix fiyat listesi bilgisi için projenin satış ofisini arayabilirsiniz. Esenyurt Terrace Mix Evleri projesinde daireler bu yıl Ekim ayında sahiplerine teslim ediliyor...




Terrace Mix konut projesi İstanbul Avrupa yakasında Esenyurt'ta  İnanlar İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Esenyurt  Terrace Mix  Evleri projesi 945 adet konut ve 27 adet dükkandan meydana geliyor.


Esenyurt Terrace Mix Evleri projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor. Esenyurt Terrace Mix Evleri projesinde ödemeler banka kredisi kullanılarak yapılıyor.


Esenyurt Terrace Mix fiyat listesi bilgisi için 444 20 02 numaralı telefonu arayarak, Esenyurt Terrace Mix'in satış ofisine ulaşabilirsiniz. Esenyurt Terrace Mix Evleri'nde teslimler bu yıl Ekim ayında yapılıyor.


Esenyurt Terrace Mix Evleri projesinde yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, spor alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor. 



Esenyurt Terrace Mix nerede?

Namık Kemal Mahallesi, Kiler Caddesi, No: 67, Pk: 34513, Haramidere/Esenyurt, - İstanbul 



Esenyurt Terrace Mix iletişim

Telefon: 444 20 02

Web Adresi: www.terracemix.com


projeye sor



Geri Dön