05 / 05 / 2024

Eskidji Fortisbank'ın gayrimenkullerini satacak

Eskidji Fortisbank'ın gayrimenkullerini satacak

Fortisbank'ın ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini Eskidji 23 Mart'ta yapacağı müzayede ile satacak



Fortisbank'ın ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini Eskidji 23 Mart'ta yapacağı müzayede ile satışa sunacak. Eskidji tarafından satışa sunulan gayrimenkuller konut, dükkan, villa, fabrika, arsa, bina ve işhanından oluşuyor. Satışa çıkarılan gayrimenkuller Adana, Afyon, Ankara, Antalya, Aydın, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Eskişehir, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mersin, Kayseri, Sakarya, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Samsun, Uşak ve Yalova'da bulunuyor.

Satışa sunulan gayrimenkullerin en ucuzu Uşak Uluğbey'de 3bin TL değerindeki dükkan olurken en pahalısı İstanbul Bayrampaşa'da 4 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkarılan iş hanı oldu. 

Öte yandan satışta İstanbul'dan bir çok gayrimenkulün satışa arz edildiği görüldü. Satışa çıkarılan gayrimenkuller arasında İstanbul Bayrampaşa'da 4 milyon 500 bin TL'ye işhanı, Beylikdüzü'nde 390 bin TL'ye villa, Esenyurt'ta 850 bin TL'ye villa, Kadıköy'de 270 bin TL'ye konut ve Ümraniye'de 400 bin TL'ye satışa çıkarılan bina dikkat çekti.

Eskidji Bugayrimenkullerin satışını 23 Mart 2010 tarihinde saat 14.00'te İstanbul Yenibosa'daki merkezinde gerçekleştirecek. İstendiği takdirde canlı yayın aracılığı ile de izlenebilecek.

www.eskidji.com.

Tel: 444 45 45 

Detaylı bilgi için tıklayın

Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

Konu ile ilgili basında yer alan diğer haberler

Fortisbank 32 şehirde birden satışa çıkıyor
Fortisbank'ın ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini Eskidji 23 Mart'ta yapacağı müzayede ile satışa sunacak. 32 şehirde satışa çıkarılan gayrimenkuller konut, dükkan, villa, fabrika, arsa, bina ve işhanından oluşuyor. Satışa sunulan gayrimenkullerin en ucuzu Uşak Uluğbey'de 3 bin TL değerindeki dükkan olurken en pahalısı İstanbul Bayrampaşa'da 4 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkarılan iş hanı oldu.
Öte yandan Eskidji'nin 5 gün sonra gerçekleştireceği müzayedede İstanbul'dan da birçok gayrimenkulün olduğu görüldü. Satışa çıkarılan gayrimenkuller arasında İstanbul Bayrampaşa'da 4 milyon 500 bin TL'ye iş hanı, Beylikdüzü'nde 390 bin TL'ye villa, Esenyurt'ta 850 bin TL'ye villa, Kadıköy'de 270 bin TL'ye konut ve Ümraniye'de 400 bin TL'ye satışa çıkarılan bina dikkat çekti.
Tebernüş Kireçci


Geri Dön