01 / 05 / 2024

Eskişehir Çifteler hizmet kompleksi tamamlanıyor!

Eskişehir Çifteler hizmet kompleksi tamamlanıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen hizmet kompleksi inşaatında sona gelindi. Yakın zamanda hizmete açılacak komplekste; otogar, itfaiye, ESMEK, eğitim ve toplantı salonları yer alacak.



Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından büyük bir yatırım yapılarak Çifteler’e kazandırılan Hizmet Kompleksi’nde geri sayım başladı. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; kompleksin alt ve üst yapım çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı.

Kompleksin birçok birimi tek noktada toplayacağını belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, merkez içerisinde Otogar, İtfaiye, ESMEK, eğitim ve seminer salonu bulunacağını dile getirdi. Çevre düzenlemelerinin ardından kompleksin hizmet vermeye başlayacağını ifade eden yetkililer, Çifteler’de alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile yatırımların devam edeceğini belirtti. 

Birçok farklı hizmet birimini tek noktada bir araya getiren Hizmet Kompleksi’nin Çifteler için önemli bir yatırım olduğunu ifade eden vatandaşlar, kompleksin açılışı için gün sayıyor.

Eskişehir Seyitgazi’deki hastanenin inşaatı ne zaman başlayacak?


Geri Dön