28 / 04 / 2024

Eskişehir Dinar Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Eskişehir Dinar Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreteri Op. Dr. Fikret Başkan, Dinar Devlet Hastanesi'nin hizmete hazır olduğunu ve kısa bir süre içerisinde açılacağını söyledi.



Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreteri Op. Dr. Fikret Başkan, yapımı tamamlanan yeni Dinar Devlet Hastanesi'nin hizmete hazır olduğunu ve kısa bir süre içerisinde açılışının yapılacağını kaydetti. Başkan,  TOKİ  tarafından 2011 yılında yapımına başlanan Dinar Devlet Hastanesi inşaatında sona gelindiğini kaydetti. Kaba ve ince inşaatı biten ve tüm sistemlerin son kontrolleri yapılan yeni Dinar Devlet Hastanesi'ni inceleyen Başkan, aksaklık yaşanmadan koordineli bir şekilde taşınmanın gerçekleşmesi için hastane yönetici ve idarecileri ile bir araya gelerek bir planlama yaptıklarını belirtti. 

İnşaatının yaklaşık 16 milyon TL'ye mal olduğunu ifade eden Başkan, hastanenin 150 yatak kapasitesi bulunduğunu, teknolojik açıdan da yeni donanımlı cihazlarıyla daha modern, temiz ve kaliteli hizmet vermeyi amaçladıklarını söyledi.



Eskişehir Anadolu


Geri Dön