30 / 04 / 2024

Eskişehir'de işletilmek üzere 15 yıllığına gayrimenkul kiraya verilecek!

Eskişehir'de işletilmek üzere 15 yıllığına gayrimenkul kiraya verilecek!

 Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından Vişnelik Mahallesi'nde bulunan gayrimenkul hak tesisi yaptırılmak üzere, 15 yıl süreyle restoran olarak işletilmek üzere kiraya verilecek...



VERİLEN İLANA GÖRE;

T.C. ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN
İHALE İLANI  

1- Eskişehir Büyükşehir Belediyesi mülkiyetindeki; Vişnelik Mahallesi, 1631 ada, 5 ve 6 parsellerde kayıtlı taşınmazlar üzerine sınırlı ayni hak tesisi yaptırılarak 15 yıl üreyle restoran olarak işletilmesi, her türlü borçtan ari, bakımlı ve kullanılır  durumda bedelsiz olarak idare'ye devri işi, işletme süresi 15 yıl olmak üzere söz konusu gayrimenkulün işletme hakkı 2886  sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35/a maddesine göre kapalı teklif usulü ihaleye konulmuştur.   

2-İşin tahmin edilen muhammen bedeli:
Takribi inşaat Maliyeti: 302.275,00-TL
İşletme Hakkı Muhammen Bedeli: 2.000,00-TL(Aylık)x12x15 = 360.000.00-TL.+ KDV

3-ihale 20/07/2011 tarihinde Çarşamba günü saat 16:00'da Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonunda yapılacaktır.

4-İstekliler; ihale şartnamesi ve diğer eklerini ihale tarih ve saatine kadar 500,00-TL. karşılığında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Satın alma Daire Başkanlığı adresinden temin edilebilir ve ihale tarih ve saatine kadar mesai saatleri içerisinde î şartname ve eklerini Satın alma Daire Başkanlığında inceleyebilirler.

İsteklilerin; 

 5-İkametgah Belgesi.

6- Ticaret ve/veya Sanayi Odası Belgesi ya da bağlı oldukları odadan alınmış belge.  

 7-Noter tasdikli imza sirküleri.

8-İstekliler adına vekaleten iştirak ediliyor ise istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekaletnameleri ile vekaleten \ iştirak eden kişinin noter tasdikli imza sirküleri.

9-Eskişehir Büyükşehir Belediyesi adına alınmış, yatırım bedeli toplamı 302.275,00-TL. nin %3'ü olan 9.068,25-TL. limit dahili geçici teminat mektubu veya geçici teminatın Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığınca alındığına dair vezne alındı belgesi veya Devlet Tahvilleri, Hazine Kefaletine Haiz Tahviller ve Hazine Bonoları (nominal değer üzerinden).

10-Mali Durum: Bu işin ilan tarihinden sonra temin edilmiş tarih, sayı ve banka kaşesini ihtiva eden çift imzalı ve Gene! ! Müdürlükten teyitli kullanılmamış nakit kredisi ile kullanılmamış teminat mektubu kredisini gösteren banka referans mektubu. ; (Kullanılmamış nakit kredisi ve teminat mektubu kredisinden herhangi biri 30.227,50-TL."den az olamaz.) Mali yeterlik ; kriterleri olarak öngörülür ve isteklilerin sayılan iki kriteri de birlikte sağlaması esastır. Bu konuda verilen tüm belgeler yeminli mali müşavir ve/veya serbest muhasebeci mali müşavirce ve/veya ilgili vergi dairesince onaylanmış olmalıdır.
 
11-Dosya alındı makbuzu.

12-Ortak girişim olması durumunda ihale şartnamesinde örneğine uygun noter tasdikli ortak girişim beyannamesi ile ' ortaklarca imzalanan ortaklık sözleşmesi.

13-Vergi borcu ve SSK borcu olmadığına dair ilgili kurumlardan alınmış borcu yoktur yazıları.

14-2886 sayılı Devlet ihale Kanunu ve 4734 sayılı Kamu ihale Kanunu'na göre yasaklı olmadıklarına dair taahhütname.

15-Bu işin ihalesine katılmak üzere kendi adına asaleten ve/veya başkaları adına vekâleten sadece tek bir başvuruda bulunabileceklerdir. Aksi takdirde yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

16-İstenen belgeler 2011 yılında alınmış ve belgelerin asılları ya da noter tasdikli suretleri geçerli olacaktır idari şartname ve eklerinde istenen diğer belgelerle yukarıda belirtilen miktarda geçici teminat mektubu veya limit dahili banka teminat mektubu ile birlikte ihale gün ve saatinde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı salonunda hazır bulunmaları,

İLAN OLUNUR. 

Basın: 43277

Detaylı bilgi için tıklayınız


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön