Kent Haberleri

Eskişehir'e sağlık çalışanlarına özel konut projesi geliyor!

Eskişehir Sağlık-Sen Şubesi, sağlık çalışanlarının barınma ihtiyacını karşılamak amacı ile Eskişehir'in köklü inşaat şirketlerinden Zagutoğlu İnşaat ile iş birliği yaparak yeni bir konut projesine imza attı.

 "Sağlıkçılar Evleniyor" mottosuyla hayata geçirilecek projede, Ihlamur Kent bölgesinde 180 dairelik bir site inşa edileceği kaydedildi.

Proje hakkında düzenlenen basın toplantısında konuşan Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, "Eskişehir’in en büyük sağlık çalışanları sendikası olarak üyelerimiz için uygun ödeme koşulları ile birlikte nitelikli konutlar sağlayacak önemli bir proje başlattık. Ülkemizin geçirdiği bu zorlu süreçte, sağlık çalışanlarının konut ihtiyacına yönelik talepleri değerlendirdik ve Eskişehir’in köklü inşaat firmalarından Zagutoğlu İnşaat ile el sıkıştık." diye ifade etti.

Buna göre, Köksal, Ihlamur Kent bölgesinde 180 dairelik bir konut projesinin hayata geçirileceğini belirterek, "Proje, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunacak. Sağlık çalışanlarımız, düşük bir peşinatla 24 ay sabit ödemelerle ev sahibi olma fırsatı bulacağı kaydedildi. Bu proje, Eskişehir’e yakışır ve Türkiye’de ses getirecek bir örnek olacak."dedi.

ekonomim.com'dan Temel Akbaş'ın haberine göre; Proje doğrultusunda, yaklaşık 100 sağlık çalışanının şimdiden ilgi gösterdiği belirtilirken, inşaatın altyapı çalışmalarının tamamlandığı ve 24 ay içinde teslim edilmek üzere inşaatın başladığı belirtildi. Köksal, projede yatırım yapan Zagutoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Atıcı'ya teşekkür ederek, bu projenin, Sağlık-Sen ve Zagutoğlu İnşaat arasında yapılacak birçok projenin başlangıcı niteliğinde olduğunu belirtti.

ESKİŞEHİR'DE ÖRNEK BİR PROJE

Zagutoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Atıcı ise projenin Eskişehir'in hızla gelişen bir bölgesinde yer aldığını ifade ederek, "Devletin 12 bin, özel sektörün ise yaklaşık 8 bin konut inşa ettiği bu alanda, güney çevre yoluna yakın ve şehir merkezine 10 dakikalık mesafede yer alıyor. Projemizde, her aileye uygun 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri ile beraber sosyal tesisler yer alıyor. Ayrıca, esnek ödeme seçenekleri geliştirerek, müşterilerimize kolaylık sağlamayı amaçlıyoruz." dedi.

Öte yandan Atıcı, her dairenin altında özel otopark ve elektrikli araç şarj istasyonları bulunacağını, sosyal tesislerde fitness salonu gibi çeşitli aktivite alanlarının yer alacağını belirtti. Daire fiyatlarının sağlık çalışanlarına özel ödeme seçenekleri hazırladıklarını anlatan Atıcı, projenin Eskişehir’e değer katacağını ve tüm sağlık çalışanlarına uygun konut seçenekleri sunacağını söyledi.

Milli Emlak’tan hem Ankara hem de Eskişehir’de arazi fırsatı!

4 aydır kiralık ev bulamadı, çareyi pankart açmakta buldu: 'Merhametli ev sahibi arıyorum, kiralık evi olan!'

Milli Emlak’tan Eskişehir ve Muğla’da satılık arsalar! İki büyükşehirde KDV'den muaf arsa fırsatını kaçırmayın!

Konut sahipliği oranı son 10 yıldan bu yana sürekli düşüyor!

Milli Emlak’tan hem Denizli hem de Eskişehir’de KDV'den muaf satılık araziler!