30 / 08 / 2024

4 aydır kiralık ev bulamadı, çareyi pankart açmakta buldu: 'Merhametli ev sahibi arıyorum, kiralık evi olan!'

4 aydır kiralık ev bulamadı, çareyi pankart açmakta buldu: 'Merhametli ev sahibi arıyorum, kiralık evi olan!'

Van’dan Eskişehir’e gelen ve 4 aydır kiralık ev bulamayan Selçuk Yıldız, şehrin ortasında pankart açarak merhametli ev sahiplerinden ev istedi.




Van’dan Eskişehir’e gelen ve 4 aydır evsiz olan Selçuk Yıldız, kentin ortasında pankart açarak merhametli ev sahiplerinden kiralık ev istedi. 

EV SAHİPLERİNE SESLENDİ: KİRALIK EVİ OLAN!

Aslen Van olduğunu söyleye Yıldız, “Eskişehir’de yaşıyorum. 4 aydır evsizim. Ev bulamıyorum, işte bulamıyorum. Başvurduğum herkes geri dönüş yapılacak diyor ama yapılmıyor. 16- 17 bin TL’ye zaten geçinemiyoruz. Yetmiyor” diye konuştu. Uzun süredir ev arayan Yıldız, 4. kat bir ev bulduğunu kirasının ise yaklaşık 40 bin kira olduğunu bazı ev sahilerinin ise 90 bin liraya kadar çıktığını açıkladı.

PANKART AÇTI!

Kiralık ev arayan çaresiz Yıldız, çareyi pankart açmakta buldu. Yıldız  'Merhametli bir ev sahibi çıkar diye yaptım. İlgi gösterenler çok, bakacağız diyerek geçenler, numaramı alanlar oldu. Artık dayanacak gücüm kalmadı. Temiz bir ev, güzel bir iş bulana kadar devam edebilir” ifadelerini kullandı. 

Gazeteci Özge Zaim konuyla ilgili foroğrafı sosyal medya hesabı X'ten paylaşarak şu açıklamayı yaptı;

Özge Zaim @zaim_ozge
Van’dan Eskişehir’e gelen ve 4 aydır evsiz olan Selçuk Yıldız, İki Eylül Caddesi’nde pankart açarak merhametli ev sahiplerinden kiralık ev istiyor.

 

Kiralık ev arayan öğrencilere sahte ilanlarla 'kapora' tuzağı!

Ortalama kira bedeli asgari ücreti aştı! Kiracılar sınırları genişletti! En ucuz kiralık ev aranıyor... 

Kiralık evler arap saçına döndü! Ev sahipleri 'kiracı' kelimesini duymak bile istemiyor!

 


Geri Dön