29 / 04 / 2024

Eskişehir'de tramvay hattı Kumlubel Mahallesi’ne kadar uzatılıyor!

Eskişehir'de tramvay hattı Kumlubel Mahallesi’ne kadar uzatılıyor!

Eskişehir'de kent içi ulaşımda önemli bir yeri bulunan tramvay hatlarında yapılan çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda tramvay hattı Kumlubel Mahallesi’ne kadar uzatılacak.



Eskişehir'de kent içi ulaşımda önemli bir yere sahip olan tramvay hatlarında gerçekleşen çalışmalara devam ediliyor. Otogar-Opera-Kumlubel ve Çarşı-Opera-Kumlubel hattının merkez noktası olan ve bu hatların kavşak görevini görecek Hasan Polatkan Caddesi ile Gazi Yakup Satar Caddesi kesiminde, tamamlanan makas bağlantıları sonrasında sıcak asfalt çalışmaları başladı. 

Anadolu Gazetesi'nde yer alan habere göre; kent içi ulaşıma büyük bir yatırım yapıp tramvay ağını Kumlubel Mahallesi’ne kadar uzatan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, bu hatlarda çalışmalar sürüyor.

Çalışmaların önemli bir noktasında bulunan Opera kavşağında da makas çalışmalarının bittiğini ve ekiplerin uygun hava koşullarının oluşmasıyla beraber sıcak asfalt serimine başladığından bahseden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanarak, caddenin kapalı olan kısmını trafiğe açmak istediklerini söylediler...


Geri Dön