07 / 05 / 2024

Eskişehir'e 63 km tren rayı alınacak!

Eskişehir'e 63 km tren rayı alınacak!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Eskişehir Kentsel Gelişim Projesi kapsamında uluslararası ihale açtı



Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Eskişehir Kentsel Gelişim Projesi kapsamında uluslararası ihale açtı. Yapılacak ihale kapsamında tramvay sistemi için 63 bin 270 metre ray temin edilmesi ve teslimi isteniyor. İhale 18 Ekim 2010 tarihinde gerçekleştirilecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

Detaylı bilgi için tıklayın

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Eskişehir´e 63 km ray alınacak

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Eskişehir Kentsel Gelişim Projesi kapsamında uluslararası ihale açtı. Yapılan açıklamada Kentsel Gelişim Projesi Bileşen 1 kapsamında 63 bin 270 metre tramvay sistemi ray alınacağını bildirdi. Finansman için Avrupa Yatırım Bankası´ndan sağlanan kredinin bir kısmının kullanılacağı bilgisine yer verilirken ihalenin 18 Ekim tarihinde gerçekleşeceği açıklandı.
Milliyet


Geri Dön